30pcs/Veliko 20mm Pregleden Kristalno Gladko Žogo Za svate, Dekoracijo In Dogodek Material

€14.95

€18.68

-19 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Proizvodnja

30pcs/Veliko 20mm Pregleden Kristalno Gladko Žogo Za svate, Dekoracijo In Dogodek Material

velikost: 20 mm

barve :jasna

raven kakovosti : AAA stroj, rezano

uporaba : zavese, obeski , lestenec, obeski , lestenec obrezovanje .

Fotografije Kažejo

To so le nekatere izmed velikost naših izdelkov, kot je prikazano na naslednji način: 15 mm,20 mm,30 mm,40 mm,50 mm,60 mm,80 mm,100 mm ,.

če želite več velikosti, vas prosimo, da nas kontaktirate.Prav tako lahko glede na potrebe strank, prilagodite vaš želeno velikost.

To so naši zalogi barve, kot je prikazano na naslednji način:

Jasno,jasno, AB,svetlo modra,temno modra,vijolična, temno ametist,črna, siva, črno,vode, roza,rdeča,roza,fuksija, rose, oranžna,konjak,šampanjec,oranžna,čaj,topaz, temno zelena,svetlo zelena, cirkon zelena,lila,akvamarin,lahka, akvamarin, itd.

prav tako lahko glede na želje kupca, po meri barvo, ki jo želite.

Pošiljko 1.Mi ladje po vsem svetu,bomo ladjo iz preko KITAJSKE POST/DHL/EMS/UPS/FEDEX/TNT...... 2.Trudimo se, da naši moči, da vam na najbolj ekonomičen in zanesljiv dostava storitev,ampak včasih,mednarodni dostave je zelo odvisen od lokalnih običajev in post storitev. 3.Če ne prejmete vaš element na čas,prosimo, kontaktirajte nas za dodatne assitance,Bomo odgovarja za morebitno škodo ali izgube, ki so nastali v ladijski proces,vendar se lahko sprejmejo kakovostno fotografijo in pokazati, da nas.Plačilo 1.Večina plačilnih pogojev, ki so sprejemljive z SRILL,VISA,WESTERN UNION,QIWI DENARNICE,KREDITNE KARTICE, itd. 2.Če izpolnjujete težave med obdelavo plačil,vas prosimo, da nas kontaktirate za pomoč.Povratne informacije Hvala za naročilo,vam želimo imeti prijetno nakupovalno izkušnjo. 1.Če ste zadovoljni z našimi izdelki,pls pustite pozitivne povratne informacije za nas.mi bo dal '5 ZVEZDA" povratne informacije za vsakega kupca. 2.pls pišite nam, če pustite nagetive povratne informacije,se bomo po svojih najboljših močeh, da sovle naš problem.

Oznake: vgn c2zr motherboard, ulične svetilke led e 40, stena maske mardi gras, navojni adapter m23, nevihta 2020 drevo band, prenosnik modao shizu, vespa bar koncu ogledalo, nevihta 888s slušalke 4, vode ločilo zlato

Poreklo CN(Izvora)
Dolžina 20mm
Material kristalno steklo
Velikost 20mm
Številka Modela 20 mm
Slog Kristalno Steklo, Viseči Kroglice
DRUGE BARVE Rdeče,Črno,Roza,Vijolična,Rumena,Modra,Zelena,Jasno,AB, itd
druge velikosti 15mmm,20 mm,30 mm,40 mm,50 mm,60 mm,70 mm,80 mm,100 mm, itd
Ime Kristalno Steklo Lestenec Kroglice
Višina 20 mm
Blagovna Znamka hbl
barve Jasno
Uporaba Domov/Poroka/Hotel/Bar Razsvetljava Dekoracija
Premer 20 mm
Postavka Vrsta Kristalni Lestenec
Širina 20mm
Paket Varno Paket
Vrsta Kristalno Steklo Gladko Kroglice

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi