2021 Jeseni, Pozimi, Šivanje Modnih Dolg Rokav Obleka Ženske Ženski Pol Turtleneck Kolena-Dolžina Pleteno Obleko A1139

€27.44

€53.80

-48 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Informacije o velikosti(Enota:cm)Velikost Grafikona(cm): 1 cm=0.40 palčni Becauseit je merjena z ročno, prosimo, dovolite 1-3 cm v velikosti odklona,

Če niste prepričani o velikosti,prosim za nasvet svojo težo, višino,prsi, pas, kolk itd informacije,smo vam nekaj nasvetov.Nasveti : Dragi kupec,Če ste iz ruske Federacije, prosim, pustite vaše polno ime in naslov, vključno z državo in mesto, ko oddate naročilo, sicer vaš paket bo nazaj, da nas potem ne boste prejeli.Hvala za vaše razumevanje.Pls Opomba: fotografije so posnete po dejanskih izdelkov.Vendar pa zaradi različnih svetlobe in nastavitev zaslona.Manjše barvne razlike morda obstajal.

Pošiljko 1.Svet Dostava.(Razen APO/FPO) 2.Večina naše ponudbe, se spodbuja z brezplačnim prevozom (izbrane države), ki jih na Kitajskem post.Prosimo, kontaktirajte nas, preden postavite vaše naročilo, če morate blago nemudoma.Če želite prejeti predmet, prej bi lahko izbrali Express(kot so EMS,DHL,Fedex, in tako naprej), če ste naročilo,vendar tovornega stroškov plačati z vaše strani, upam, da boste razumeli. 3.Izdelki so dobavljeni preko Kitajske post.Večina držav, ki bodo uspešno dostavljeno v 20-60 delovnih dneh, kot je normalno,nato včasih ruske Federacije in Brazilije, bo potrebno več časa za prihod, pls ne skrbi, da je,samo počakajte paitently za njegov prihod.potem pa, če ne boste prejeli paket po povzetju takrat, ko smo obljubo, pls, vas prosimo, da se obrnete na nas,potrudili se bomo, da vam pomagamo. 4.Da bi zagotovili, boste prejeli vaše naročilo z davčna brezplačna ali manj davka ob uvozu,bomo ugotovi kot "darilo", z manjšo vrednost,tako da, če imate druge zahteve,prosimo, pošljite nam sporočilo, da nam sporočite, preden smo ga poslal ven, drugače vse uvozne dajatve ali pristojbine, ki so vaša odgovornost.Hvala vam za vaše razumevanje vnaprej. 5.Za Internet trgovine lastnik/Trgovec vam ponujamo tudi padec ladijskega prometa za vaše stranke.

Povratne informacije politike

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic .in 5 zvezdic za podrobnejše ratingof vaše naročilo.Ko ste nam kažejo screenshot tako 5 zvezdic , vam bomo $1 POPUST pri naslednjem naročilu. 2. Če ne boste zadovoljni naše porducts, pls obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, ali pa podrobno oceno.Zagotavljamo vam bomo will100% slove vsak problem za vas. 3.Potem, če imate kakršen koli predlog, da naši izdelki pls vas prosimo, da nam sporočite, se bomo potrudili, ga izboljšati, vašo spodbudo bo, da nas premika naprej in nenehno izboljšanje naših storitev.

Zahvaljujemo se vam za ur naročite v naši trgovini, upam, da boste imeli dobre izkušnje, lep dan!!

Oznake: 2020 torba ženske, rjav pulover ženske, plašč obleka ženske, afriške dashiki obleko maxi, jopič rami, obleko korejski, obleka ženske, vintage obleko, pleteninah, obleko zgodovinski, denim jakna moški pozimi

Spol ženske,ženska,dama,dekleta,woman,femme,feminino
barve Črna,Rdeča
Velikost M, L, XL, 2XL
Starost Starosti 18-35 Let
Modna ženska Oblačila jeseni, pozimi ženske jakne in plašči
Jeseni, pozimi ženska obleka 2021 jeseni, pozimi ženske pletene obleka
Dekoracijo NOBEN
Številka Modela 2021 Jeseni, pozimi ženske jakne in plašči A1139
Slog moda,korejski,priložnostne,vintage,retro,
Material Bombaž
Ženski Pulover puloverji jesenski zimski Pulover puloverji za ženske
Pasu Naravni
Silhueta Ravne
Vzorec Tipa Mozaik
Dolžina Obleke Kolena-Dolžina
leto,sezona 2021 jeseni, pozimi pade
Izrez Turtleneck
Rokav Slog Redni
Rokav Dolžina(cm) Polno
Sezona Jeseni
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi