Sevich 30 ml Zeliščni Bistvo Rast Las Spray Izdelkov, Izguba Las Pomoč za Rast Las Las Grwoth Spray za Nego Las

€2.48

€4.96

-50 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Navodila Za Uporabo

1.Hranite vaše lasišče suho, preden začnete uporabljati Sevich rast essemce spray. 2.Prameni-krat na dan (zjutraj in zvečer),spray 1 ml v času(spray 5-6 krat) povečati ali zmanjšati odmerek glede na posebno stanje. 3.Če je mogoče,masaža za nekaj minut. 4.Pustite, da se posuši, in se za nekaj ur, preden boste storiti vse, da vaše lase. 5.Uporabite Sevich rast bistvo spray neprekinjeno.

Učinki

Sevich rast bistvo spray ima funkcije pospešuje krvni obtok na lasišču,krepitev massiness lasnih mešičkov in korenine,ki spodbujajo sintezo melanina,impregnacija, popravljanje las kakovosti,Sevich rast bistvo spray (močan različica) lahko pomaga tudi pri naslednjih načinov,kot so povečanje lase elastičnost, pospešitev rasti las in čiščenje deponiranje umazane na sebum por temeljito.Sevich rast bistvo sprej je primeren za vse vrste las-izguba,alopecija areata in alopecia totalis.To je najbolj effectual hebal rast las izdelka.

Specifikacija

Neto Weitght: 30ml Ukrepi Hranite stran od oči in če je vnesena prosimo, umijte oči s čisto vodo.Če je resna, se posvetujte z zdravnikom.Ne notuse če ste občutljivi na katero od sestavin na etiketi.Hranite zunaj dosega otrok.Za zunanjo uporabo.

Oznake: polygonum multiflorum šampon, zgrabi ročaj za kopalnico, vlakna, lase sprej, 7 dan za lase olje, rast las, otroci koristno izdelki, lase sevich, zeliščni peemanente lase, redni, sprej za lase

Novo težo 30 ml
Številka Modela Rast Las Bistvo Spray
Količina 1PCS
Proizvodnja Licenco SC2019821HG
Učinek Neguje Lase Korenine,Proti Izpadanju Las,Brado Rasti
Blagovna Znamka sevich
Postavka Vrsta Izpadanje Las Izdelka
Sestavine Rast Las Bistvo
Ime Sevich 30ml Rast Las Bistvo Spray
NETO WT 30 ml

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi