Novi ljudje Žamet Čevelj Cvet Vezenje Moških Obleko Čevlje Stranka in Poročni Čevlji Slip-On Moški Loafers Moda za Moške Stanovanj

€21.53

€35.29

-38 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnosti

Barva: (Kot je slika prikazuje)

Opomba

1. Prosimo, dovolite 1-2 cm odstopanja zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Postavka barve se lahko nekoliko razlikuje, kot je barva v različne vrste računalniških zaslonov se lahko nekoliko razlikuje.

3. Večina fotografij za model so samo za oglaševanje.Pravi fotografije so čevlji brez modeli, samo obesili na obešalnik, in to je element, ki ga boste prejeli.

kako meriti vaša stopala dolžina :

September 1: Pripravite prazen papir September

September 2: Postavite stopala na prazen papir, September

September 3: Označite konec pete in nasvet vašega najdaljši toe September

September 4: Merjenje dolžine z vladar in ugotovite velikost na spodnji grafikon

Informacije o velikosti

1 : Prosimo, da v skladu s svojo nogo dolžina izbrati NAS velikost

2 : Izbrati NAS velikosti ne KRALJESTVU velikost

3 : ZDA velikosti samo za referenco,smo pošiljajo je EU velikost

ali stopala dolžina velikost

4 : Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, stik z nami

1. Priprava Čas: potrebujemo 3-7 delovnih dni za pripravo vaše naročilo zaradi naših številnih naročil vsak dan.

2. Za večino postavk, nudimo brezplačno dostavo (Kitajska post letalom ali ePack) po vsem Svetu.Opomba: Če vaše naročilo, mase nad 2 KG, potem bomo ladja vaše naročilo ven s ločenih parcel.

3. Če želite hitreje dostava pot, hitra dostava, kot so DHL in EMS so na voljo, vendar to ni zastonj. (Če ste dali veliko miru, potem boste lahko uživali brezplačno dostava po express.)

Opomba:

Če izberete brezplačno dostavo možnost, vaš paket bo dostavijo neposredno začetni le enkrat ali ga bodo poslali na vaš lokalni pošti, potem boste morali vzeti vaš številko za sledenje in vaše osebne izkaznice za zbiranje predmetov.Vas bomo obvestili takoj, ko je vaša parcela so bila poslana.Če se odločite express ladijskega prometa, prosimo, ne pozabite, da zapustijo svojo kontaktno številko, to je nujno potrebno za express dostava.

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite pozitivne povratne informacije 5 zvezd, in potem povejte nam kaj o njem, končno, boste lahko uživali v vrednosti 1 € POPUSTA pri naslednjem vrstnem redu.

2. Če ne boste zadovoljni z našimi porducts, pls obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije.Zagotavljamo vam bomo 100% slove vsak problem za vas.

Če ne boste 100% zadovoljni s kakovostjo vašega nakupa, od Tidesource, ga lahko vrnete ali izmenjava elementov v roku 30 dni od dobave datum.

Zahtevo:

1. Predmeti, ki jih prejmete v roku 30 dni od dobave datum.

2. Predmeti, ki jih prejmete nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži.

3. Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača kupec

Smo mlada in živahna družba skupine.Večina naših zaposlenih so mladi, tako da bomo vedno polni energije za delo.Kot smo mladi, zato smo bolj verjetno, da pozorno spremlja s modni trend v svetu, in nato ponuditi strankam najnovejših modnih oblačil.TideSource ima svojo tovarno za proizvodnjo oblačil, zato lahko poskrbite za boljšo kakovost z relativno nizko ceno.Poleg tega, TideSource ima v lasti nekaj osnovnih dobaviteljev, da preverite, ali je vrsta raznolikost oblačila.

Vemo, da je najbolj pomemben del našega uspeha je naših strank, zato smo vedno poudarkom na zagotavljanju razburljivo izkušnjo nakupovanja in pazite, da naše visoke standarde, kakovost, vrednost za denar in storitev so vedno izpolnjeni.

Padec ladijskega prometa, trgovina na debelo in meri so vse sprejemljivo, vas prosimo, da nas kontaktirate, da govori o sodelovanju podrobnosti!

Oznake: moški športni copati nogavice, hue loafer nogavice, malta moški, mens obleka, čevlji loafer, mens hišna obutev, mens obleko čevlje stilov, loafer človek, mezlan mens loafers, moški welet, loafers zlate vezenine

Številka Modela 2525
Zapiranje Tip Slip-On
Blagovna Znamka HAN DIVJE
Vložek Materiala TPR
Podplat Materiala Gume
Zgornji Material Flock
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Sezona Pomlad/Jesen
Čevlji Tip Osnovna
Toe Obliko Konicami Prstov
Vzorec Tipa Tiskanje
Obloge Materiala PU
Ime Oddelka Za odrasle

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi