Budilka Z Za Qi Brezžično Polnjenje Pad Združljivo Z Iphone, Samsung Lesa, Led, Digitalna Ura, Zvočni Funkcijo Nadzora,

€13.74

€22.53

-39 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

GLASOVNI NADZOR, FUNKCIJA: način varčevanja z energijo.Pritisnite Navzdol gumb in izberite "vključeno:Sd" za Sound control mode (način varčevanja z energijo), v sn bo izklopil po 10 sekundah.Lahko prižgejo sn za ploskanje rokami (vse zvoke glasneje kot 60dbm) ali tapnete ura.

DIGITALNI ALRAM URA: multi-funkcijska digitalna budilka, ki prikazuje čas, datum, temperatura, s svetlo in jasno, LED luči.Prikazuje čas v obeh 12h/24h obliki, in prikazuje notranjo temperaturo v obeh Celzija in Fahrenheita.Do 3 opozoril na nekaj-minutni intervali zamenjave snooze funkcijo, izberite različne alarm vrste med dnevni alarma in dan v tednu alarm, vsak alarm zazvoni za 1 minuto.

QI BREZŽIČNO POLNJENJE: Preprosto postavite Qi Brezžično Polnjenje Compatiable telefon na vrhu ure in bi začeti polnjenje samodejno.Polnjenje se zgodi le, ko se napaja preko USB kabla, ki niso obdavčljivi, ko jih poganjajo baterije.Prosimo, upoštevajte, telefoni s podporo obroč na zadnji strani ne bo popolnoma napolnjena, prosimo, odstranite podporo obroč za polnjenje.

Prosimo, položaja telefona v sredini navpično z nazaj obrnjeno navzdol, ali polnjenje neuspešna.

ELEGANTEN & SODOBNO OBLIKOVANJE: Zasnovan za enostavnost in eleganco.

DVOJNO NAPAJANJE: Deluje predvsem na priključen napajalni kabel ali podprta s 4*AAA baterije (NISO vključene).Kabel za polnjenje, je vključen v polju.Kabel združljiv z vsemi USB polnilnika.Baterije najbolje uporabiti za varnostno kopijo samo.

Barva: rjava

Material: MDF + PVC

Lahko nastavite do 3 alarmi v nekaj minutah intervalih za zamenjavo snooze funkcijo.In za vašo udobja, uporablja se lahko tudi kot Qi brezžični polnilnik za združljive Samsung ali modele iPhone, preprosto postavite telefon na vrhu ura, in da bi začeti polnjenje samodejno.

Multi-funkcijska digitalna budilka, ki prikazuje čas, datum, temperatura, s svetlo in jasno, LED luči.Prikazuje čas v obeh 12h/24h obliki, in prikazuje notranjo temperaturo v obeh Celzija in Fahrenheita.Do 3 opozoril na nekaj-minutni intervali zamenjave snooze funkcijo, izberite različne alarm vrste med dnevni alarma in dan v tednu alarm, vsak alarm zazvoni za 1 minuto.

Sound control mode (način varčevanja z energijo)

Pritisnite Navzdol gumb in izberite "vključeno:Sd", je sn bo izklopil po 10 sekundah.Lahko prižgejo sn za ploskanje rokami (vse glasnejši kot 60dbm) ali tapnete ura.

QI BREZŽIČNO POLNJENJE

Preprosto postavite telefon na vrhu uro in bi začeti polnjenje samodejno.Polnjenje se zgodi le, ko se napaja preko USB kabla, ki niso obdavčljivi, ko jih poganjajo baterije.Prosimo, upoštevajte, telefoni s podporo obroč na zadnji strani ne bo popolnoma napolnjena, prosimo, odstranite podporo obroč za polnjenje.

Vsebina Paketa

1* Budilka

1* USB podatkovni kabel

1* angleški priročnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: budilka brezžični, ribolov alarm 3 led, budilka qi, bx100 alarm, osnove qi brezžični polnilnik, avto, telefon, brezžični, ura tabl, budilka brezžični polnilnik, budilka mestno, ura mestno

Funkcija Snooze Funkcijo
Vsebina Paketa 1* Budilka 1* USB podatkovni kabel 1* angleški priročnik
Material Drugo
Motivity Tip Digitalno
Dolžina 14.5cmmm
Obrazec En Obraz
Vrsta Prikaza Digitalno
Oblika Kvadratni
Slog Sodobno
Poreklo CN(Izvora)
Širina 7cmmm
Številka Modela budilka
Vrsta Zaslona led

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi