A 10' FT Pleteni Airbrush Zraka Cev 1/8"-1/4"Adapter vgradnjo AB-B32L

€6.37

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

scription 10' FT Pleteni Airbrush Zraka Cev 1/8"-1/4" Adapter vgradnjo AB-B32L

Funkcija:

Specifikacija:

Stanje: novo blagovno Znamko

Barva: Modra in yellowB-B32-L: Priključki: 1/8" BSP ženski - 1/4" BSP ženske / Dolžina: 3 metrov (10' ft);

Material: Najlon Pleteni Cev Za Zrak

Ki se uporablja za povezovanje Airbrush na Zračni Kompresor.

Predogled

Odpremo in Ravnanje -Ponavadi mi ladje predmete, da NAS območju s Epacket Kitajskem.In ladje, za druga območja preko rednih China air mail, če želite, da izberejo hitreje dostava način, kot HK post air mail, EMS, DHL, TNT.Prosimo, da nas vnaprej.

-Element, ki bodo dobavljeni v roku 2 delovnih dni po tem, ko je polno plačilo je jasno; številko za Sledenje bo vse pod pogojem, takoj ko je blago odpremljeno, in mogoče prenesti na nato.

- Predmeti se pošiljajo k NAM območju s epacket kitajska običajno traja približno 10-15 dni ; predmeti, poslana preko priporočene pošte, doseže večina držav v 15 do 30 delovnih dni .

-Dostava po epacket kitajska ali air mail včasih traja dolgo časa, Prosimo za razumevanje mednarodnega pomorskega prometa.

- Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas kmalu.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

-Končne nabavne cene ne pokrivajo vseh veljavnih davka ali dajatve, ki bi lahko zaračuna carin .Kupci, ki so odgovorni za te dajatve,

Država

Storitve za stranke Delovni Čas (Peking GMT+8 Časovni Pas)

Ponedeljek---Petek

Sobota

Nedelja

Kitajska

8:30---17:30

9:00---11:00

Dan

Garancija & Vrnitev:

1.Vsi izdelki so bili preverjeni in pakirani v dobrem stanju pred odpremo.

2.Vsi izdelki imajo 1 letno garancijo.

3.če niste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Najprej obrnite na nas pred tem, da ne pozitivne povratne informacije ali spora.bomo poskušali naši moči, da reši težave.Bomo odgovor vsako sporočilo in rešiti vaš problem v 2 biz dan (razen počitniških), prosimo, ne skrbite.

Oznake: 42cm, kbaybo daljavo, spary, kapacitivni tal, cvetlični oaza, airbrush priključek, g1 plus, airbrush extractor, električni spray barve pištolo z mini kompresor, m8 daljavo

Količina 1
Številka Modela AB-B32L
Velikost 1/8"-1/4"Adaptor
Postavka Vrsta Ličila Komplet Orodij

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi