Integrirana Megaorei3 Night Vision Področje Video Snemanje Lovska Kamera za Puško Optične Pogled Teleskop Kompaktna in Lahka Teža

€164.95

€219.93

-24 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Integrirana Megaorei3 Night Vision Področje Video Snemanje Lovska Kamera za Puško Optične Pogled Teleskop Kompaktna in Lahka Teža

Pozabite na druge DIY night vision področje uporabe kamere na trgu!Pogled na MEGOAREI3! To je vse v enem!

PREVERITE, KAJ NAŠE STRANKE, JE DEJAL, IN KAKO JIH PREIZKUSITE NAŠE IZDELKE

Megaorei3 Night Vision Puška Obseg dobičkov visok ugled, potem ko stranka je test v exteme pogoji.ENOSTAVEN ZA NAMESTITEV!ODLIČNO V NOČ VISIOIN!Pet zvezd v Nočni Vid.Pet zvezd v HD ločljivosti.Pet zvezd v anti-shockproof.

SNEMANJE VIDEO IN POSNEMITE FOTOGRAFIJO DELITI S PRIJATELJEM

Patent Megaorei3 720p Digitalni Taktični Night Vision Lovska Kamera za Nočno opazovanje Puška Področje Pogled s Funkcijo Snemanja omogoča snemanje video in posnamete sliko delite s prijatelji, ko ste na lov ali opazovanje divjih živali.

PRAZEN DAN IN NOČ

Z Megaorei3 night vision lovska kamera, si lahko ogledate in snemate kateri koli predmet v popolni temi.Tako boste lahko uživali v lov dan in noč.Ogledate si lahko tudi do 400-metrski razpon s svojo infrardečo svetlobo night vision Področje.Idealen za širok spekter uporabe, kot so nadzor, nočni Lov, živali opazovanje in raziskovanje jam, in tako naprej.

SUPER ANTI-SHOCK / RECOILPROOF

SHOCKPROOF/RECOILPROOF je vedno ena od ključnih točk za nočno opazovanje riflescope fotoaparat.Nekaj proizvajalec ali razvijalec lahko rešijo problem.Rešujemo ga! 1. V Megaorei3 night vision riflescope fotoaparat, ki jih uporabljamo silicij za zaščito pomembnih komponent, ki so enostavno uničeno v normalno DIY night vision naprave zaradi trdega šoka recoil.To silicij, zavijanje design omogoča SUPER ANTI-SHOCK uspešnosti Megaorei3.

NADGRADNJO 720P 24 MM CCTV OBJEKTIV PRAVI DIGITALNI FOTOAPARAT

Z Megaorei3 AI Smart IC notranjosti, izboljšujemo kamera 720P pravi digitalni in samodejno day/night shift (ni treba, da preklopite stikalo več).360 stopinj nastavljiva kamera pomaga popraviti ostrenjem in dobili jasno sliko; 3MP in 16MM objektiv kamere je veliko izboljšanje v slikovnih pik in področju pogled, slikovni učinek je boljši in jasnejši, in vidno polje, je širše.

720P PRAVI DIGITALNI HD LOČLJIVOST SLIKE

Smo prvi v DIY Lov Night Vision Riflescope trgu, ki proizvaja digitalni signal in ločljivost 720p HD Night Vision Napravo.Drugi DIY izdelki na trgu so vse z analogni signal analogni signal pomeni snežinke na zaslonu.

UPORABNIKU PRIJAZNA DELOVANJE MENIJA PODPORA MULTI-LANGUAGE

Sistem vgradili v Megaorei3 720p night vision riflescope fotoaparat, video snemalnik, ki je zelo enostaven in priročen za delovanje s samo pritisnite gumb na hrbtni strani zaslona.Lahko izberemo jezik in nastavitev lahko spremenite, glede na vaše zahteve.

1.3 PALČNI LCD-ZASLON

Z Megaorei3 Night Vision riflecope Fotoaparat, Video Snemalnik, boste lahko videli predmete za LCD zaslon, ne glede na dan ali noč, je bolj udoben kot gledanja neposredno skozi področje.

VGRAJEN LASER IR SVETILKA NAREDI NOČ LOV BOLJ STROKOVNO

Megaorei3 night vision riflescope ne prikaže tipično sijaj iz termovizijo, ki jih vidite v filmih.Uporablja infrardeče tehnologije, kar pomeni boljšo slikanje in ne svetijo zaznavne luči vodenje vaš položaj skrite.IR svetilka ne sveti vidne svetlobe, je sveti nevidne Infrardeče svetlobe.To je razlog, zakaj je ideja za nočni lov, ker je neviden za plen in vztrajati svoj položaj skrite, je idejo za fotografiranje stopnja, svinja, volk, kojot.Infrardeči je nevidna za oči, vendar pa je smiselno, da je IR kamera v kit.Torej, če vklopite IR svetilka v temi, si lahko ogledate sliko na zaslon postane svetlejši.Svetilka glavo je zložljive, lahko prilagodite tudi konvergenco in razpršenost IR svetlobo snopa tako, stretch ali stisne svetilko, da bi dobili primerno svetlost svetlobe in obseg.To IR svetilka je nadgradili, to izboljša vidna razdalja za to nočno vizijo področje fotoaparat kit do 300 metrov.

KOMISIJA OPREME

1. Dal 1 kos 18650 baterijo(ni priložena) v predala za baterije(kot so fotografije pokazala,⑦) 2. Dal ② na zadnji strani okularja je telescope①. 3. Popraviti ③ na zadnji strani okularja je telescope①. 4. Privijte ④and②. 5. Privijte ⑥and⑤.

KAKO CLIBRATE

1. Fix IR kamera na okularjem položaj puška področje. 2. Vrtenje obseg povečava prilagoditev kolesa. 3. Vrtenje night vision naprava notranji pogled, da bi dobili jasno sliko. 4. Dolgo pritisnite IR gumb, da vklopite IR svetilko, nočni način se aktivira samodejno. 5. Prilagoditi smer IR svetilko do prekrivanja pogled na področje uporabe. 6. Pritisni in v IR svetilko kapuco, da bi dobili nizko žarka za kratke razdalje, katerih cilj.Izvlecite IR svetilko kapuco, da bi dobili visoko pramen za dolge razdalje, katerih cilj.

PARAMETER

Zaslon: 1.3 palčni 720P HD

Kamera: 25 MM Objektiv

Svetilka: Infrardeča Svetilka

Svetilka Valovna dolžina: 850nm

Svetilka Največja Vidna Razdalja:200-300m ali več

Snemanje Edinstven Design: Super Anti-shock

NV0078 PAKET VKLJUČUJE

1x NOČNO VIZIJO KAMERE (3MP, 720 HD, 25 MM CCTV OBJEKTIV, DAY/NIGHT VISION NASTAVLJIV FOKUS)

1x ENOSTAVNO VGRADNJO ALUMINIJA PODROČJE uporabe MOUNT Z 3PCS O " O " RING (36 MM, 40 MM, 44 MM)

Oznake: puška orožje, velika puška področje uporabe, varstvo picatinny, mh1, področje uporabe, riflescope hakko, rifl področje uporabe, collimator eotech, airgun puška, strani bipod

ir moč 3W
INFRARDEČI valovni Dolžini
Foto Reolution 1280*720P
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Night Vision Lovska Kamera
Posebna Značilnost 2 Posnamete Fotografijo, Medtem Ko Lov
Blagovna Znamka BOBLOV
Posebnost 1 Snemanje Videa, Medtem Ko Lov
Tehnologija Night Vision Camera in VIDEOREKORDER
Zaslon 1.3 PALČNI Zaslon
Video Izhod AVI
Napetost 3.7V
Številka Modela Megaorei3

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi