Sextoy Ženski G Spot Phalos Faloimitator za Ženske Massager Močan Vibrator za Klitoris Nastavek Vibrator Dvojni Vibrator, Dildo

€24.50

€48.04

-49 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

O izdelku:

------【Zasebnih Pakiranje & Zadovoljivo poprodajne】Sex igrače lahko ne samo pomagal do orgazma, ampak tudi spodbujanje odnos med pari na predigro.Obljubimo, da vsak paket bo popolnoma opremljen zasebni,in vse Lnabni izdelki podpora 30 dni brez težav denar nazaj garancije in 1-letno garancijo.Pišite nam prosim če imate kakršna koli vprašanja.

--------【3 Vibracije Točk s 7 Načini】3 zmogljivo in tiho motorji se lahko uporablja za spodbujanje vašo g-spot, klitoris, anus ali penis ob istem času.in maksimirati vaš užitek ne glede na to, kakšne volje ste!Obstaja 7 vibracije načinov, in pritisnite gumb za enostavno prilagoditev hitrosti ali vam je všeč počasi in enakomerno vibes ali močnih in hitrih impulzov.Ali ste na dopustu, na fantovščino, ali na postelji, vibrator bo vedno preseneti in da ste mokri s svojo neverjetno vibracije.

---------【Ergonomija Design】naredili Smo nekaj izboljšav, ki temeljijo na 1.0, različica za boljšo uporabniško izkušnjo.G spot palico nadgradili dildo obliko,kot moški penis potisnite v vagino, in boste dobili mokro nato roke in noge bo nezavedno želeli, da zgrabite nekaj.Na ukrivljene površine, smo inhenced svoje trenja teksturo, ki lahko učinkovito spodbujanje penis ali klitoris, arousing najmočnejši užitek in orgazem.

---------【100% Medicinski Silikon】Kakovosti in storitev, prvi, vibrator je narejen iz bolj vrhunsko 100% nestrupena in vonj brez silikona, ki je varna, mehka, gladka in prijazen do kože.In njene silikonski brezhibno telo omogoča, g-spot vibrator, 100% nepremočljiva, protimikrobno in enostavno preveriti.Predstavljajte si, da vaše ljubljene je poljubljanje in se dotika vaše telo in pomaga orgazem, ko ste na kopalnica, kako super je!

---------【Polnilna & Tiho Design】To lahko dela za približno 2 uri, ko se napolni.Bodisi sam ali s partnerjem, boste imeli čudovit čas v postelji, kopalnico ali drug kraj, za dolgo električnega udara čas.Kaj je več, lahko to storite na skrivaj, ne skrbi nikogar drugega, bodo odkrili boste, ker je skoraj tiho, medtem ko delate.Zdaj zabavno časa!

O Garancijo

Celotno vračilo če izdelek ne ustreza opisu ali poškodovan. (Prosim, ne vas prosimo, da dajejo slab pregled ali nevtralen komentar, se prosimo obrnite na službo v času, prepričani smo, da je izmenjava boste dosegli boljše rezultate.Hvala)

O Izdelku

Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem.

Vsi izdelki so narejeni iz Medicinskega razreda material, 100% varnosti, neškodljiv za telo.

O Pošiljki

Bomo pošlje naročilo v 5 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme, pubilc počitnice in tako naprej.Če bi dosen ne recevied v izjavljam, čas, se, prosimo, obrnite na nas.

Kaj, če izpolnjujejo izdelek problem

Prosimo, uporabljajte po navodilih za uporabo, prvič, če se še vedno ne morete uporabiti, se obrnite na službo v času, prosimo ne odpirajte spora na bo, verjamemo, komunikacija je veliko bolje, kot spora.

O Delovnem Času

Ker je časovna razlika, bo prišlo do zamude v komunikaciji, vendar sporočila bodo odgovori v roku enega dne.prosimo, bodite potrpežljivi.

O

Smo upoštevanju stranke, kot naši prijatelji.Upamo, da vam lahko trgovina z nami, z več sreče in manj skrbi.vaša podpora je za nas zelo pomembna, Prosim, ne pozabite, da zapustijo nas 5-Star povratne informacije.

Oznake: moški sextoy, sextoyss, moški spol igrača, žep pussi, moški spol, masturb moški, masturb, moški masturb, Sex Shop, igra, seks

Material Medicinske užitni silikona
Spolnost No
Postavka Vrsta Vibratorji
Blago Certifikat Kakovosti 3C
Nepremočljiva 7 ravni, nepremočljiva
Številka Modela Y2
Velikost 200mm*35mm
Ime izdelka 3 motornih vibracije massagers
Napajanje Polnjenje prek kabla USB
Hrup Manj kot 40 decibelov
Nespodobno Sliko No
Frekvenco Vibracije 12 vrste vibracije, frekvence
Vrsta G-Spot
Trajanje 2 uri
Čas Polnjenja približno 3 do 4 ure
Blagovna Znamka WOWYES

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi