Bluetooth 5.0 Avdio Sprejemnik Oddajnik 2 V 1, RCA 3.5 3.5 MM AUX Priključek USB Stereo Glasbe Brezžični adapter Za Avto, TV, MP3, PC

€6.92

€8.87

-21 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Specifikacije

Model: KN321

Tehnologije: BT5.0, A2DP, AVRCP (samo v načinu sprejemnik)

Območje delovanja: do 10m / 33ft (brez blokiranja predmetov)

Seznanjanje ime:KN321

Čas polnjenja: 2 uri

Vrsta baterije: Li-Polymer (200mAh)

Dimenzije: 44 × 44 × 12 mm

Teža: 18 g

Package Vsebino

1x Bluetooth 5.0 Avdio Oddajnik/Sprejemnik Adapter

1x Micro USB, Napajalni Kabel

1x RCA Kabel

1x 3.5 mm Aux Kabel

1x Uporabniški Priročnik

1.Ta izjemno prenosen, lahek wireless audio oddajnik & sprejemnik je idealen wireless audio rešitev za številne situacije in uporablja

2.Oddajnik način:brezžično tokov audio iz vašega non-Bluetooth TV, domačem stereo sistemu ali CD player, če je vaš Bluetooth slušalke ali zvočniki

3.Sprejemnik način: brezžično tokov zvok, ki omogoča Bluetooth, telefon, tablični računalnik ali računalnik v vašem žične stereo, zvočniki ali slušalke,

4.Preklapljanje med oddajnik in sprejemnik načini s preprostim premikanjem stikala.Enostavno povežite z napredno tehnologijo Bluetooth in 3,5 mm avdio kabla (priložen).

5.Super-Portable Audio-Streaming Moč

V KN321 je samo 44 mm (1.73") čez in tehta samo 18 g (0.63 oz), vendar je dobil močan wireless audio streaming zmogljivosti.Slip ta oddajnik & sprejemnik v svoj nahrbtnik ali torbi in se on-the-go, brez najmanjšega truda.

6.Široka Kompatibilnost: Z priloženi kabel 3,5 mm in 3,5 mm za 2RCA kabel, ta Sprejemnik Oddajnik adapter se lahko široko uporablja na vaš računalnik, prenosnik, domačega glasbenega sistema, slušalke, pametni telefon, Mp3 predvajalnik, CD predvajalnik, itd.

Vklop : vklop Pritisnite in pridržite gumb za vklop/izklop, dokler lučka LED začela svetiti,

Izklop : vklop Pritisnite in pridržite gumb za vklop/izklop, dokler lučka LED je izklopljena

Polnjenje: z DC-5V polnilnik, mikro usb kabel za polnjenje.Rdeča lučka sveti med polnjenjem.Ko je baterija popolnoma napolnjena, modra svetloba je na.

Preklop načina : RX: Prejemanje način, indikator: modra LED TX: Prenos način, lučka: rdeča LED

RX način:

Seznanjanje ime: KN321, našli KN321 v Bluetooth nastavitve telefona, da se par.Modra lučka dvakrat utripne drugi med seznanjanje proces, in modra lučka utripa, ko vsake tri sekunde, ko je seznanjanje uspešno.

kako uporabljati: Priključite en konec kabla za zvok v zvočni vhod za zvočnik in drugi konec v avdio KN321 potrjujejo, da je v RX načinu (modro svetlobo bliskavice).Našli seznanjanje ime Bluetooth nastavitve telefon: KN321 kliknite na par.

TX način:

TX način bo samodejno poišče druge naprave Bluetooth sprejemnih naprav (kot so Bluetooth slušalke, Bluetooth zvočniki, Bluetooth sprejemnik, itd.), Rdeča lučka dvakrat utripne drugi med seznanjanje proces, in rdeča lučka utripa enkrat na vsake tri sekunde po tem, ko je seznanjanje uspešno.

Kako uporabljati: Priključite en konec kabla za zvok v zvočni izhod za naprave, drugi konec pa v avdio KN321. Potrditev, da je v TX način (rdeča svetloba bliskavice).V KN321 bo samodejno iskanje Bluetooth slušalke ali Bluetooth seznanjanje zvočnika.

Oznake: 3, 5 mm bluetooth, ts rca priključek, bluetooth receiv, modra bluetooth tv, audio bluetooth receiv, mohamed salah, wifi avdio sprejemnik litega, kn320, jack brezžični, audio bluetooth oddajnik za tv

Podpora AAC No
Podpora Apt-x No
Blagovna Znamka xinmeidongli
Paket No
High Definition Support NOBEN
Feature2 2 v 1 bluetooth sprejemnik oddajnik adapter
Sound Track Enotni
Številka Modela KN321
Podpora Za Pomnilniško Kartico No
Vsebina Avdio
WIFI Standard NOBEN
Brezžična Vrsta Bluetooth
Feature1 2 v 1 bluetooth 5.0 adapter
Funkcija NOBEN
Vmesnik 3,5 mm

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi