Tuya Zigbee Most Pametni Dom Zigbee Prehod Središče Daljinski upravljalnik Zigbee Naprave Prek Smart Life APLIKACIJA Deluje z Alexa googlova Domača stran

€16.59

€21.54

-22 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnosti Izdelka:

1. Mora biti za vse ZigBee izdelkov: To je središče, ki povezuje različne ZigBee pametnih izdelkov in je most, kot tudi nadzorni center za pametne hiše, ki ima nenadomestljivo vlogo za vse ZigBee izdelkov.

2. Široko Kompatibilnost: ZigBee 3.0 smart izdelki so tudi združljiva z ZigBee prehod vmesnika, ki vam omogoča, da prilagodite vaš sistemi, glede na vaše individualne potrebe in zahteve glede varnosti, ki omogoča, da nadzor vašega vseh hišnih aparatov v enem programu.

3. Aplikacije Smart in Daljinski upravljalnik: Dodajanje naprave,napravo ponastavite,tretji-stranka kontrolo in skupina za nadzor za potrebe pametne aplikacije, so vse podprte s pestom.Preprosto uporabite vaš pametni telefon za upravljanje daljinski varnostni kit sistem priključen na zvezdišče, kadarkoli in kjerkoli.

4. Stabilno in Zanesljivo Brezžično omrežje: WiFi signalom pokriva širok spekter področij, ki je stabilen in zanesljiv dovolj za normalno delo vse priključene naprave na zvezdišče.

5. Enostaven za Fit: smart prehod pesta je izdelana z absolutno nobene napeljave je potrebno in zelo hitro enostavno WiFi setup, št strokovno tehničnega znanja, ki so potrebna.In tam je še en omrežni kabel za žično verzijo za povezavo WiFi usmerjevalnik dodatno.

Parameter:

APP: Smart Življenje Tuya App

Brezžična Povezava: ZigBee

WiFi Frekvenca: 2,4 GHz

Skupno Število Povezani: 50 za brezžično omrežje, 300 za žično

Delovna Temperatura: -10°C~55°C

Ac Izhod: 5V 1A

Delovna Vlažnost: 10%-90% RH (brez kondenzacije)

Paket Vključuje:

1 * Tuya ZigBee Prehod Središče

1 * Hitri Vodič Za Uporabnika

1 * USB Kabel

Oznake: aqara stikalo, Senzor, Stikalo, zigbee stikalo baterije brez, zigbee pametna stikala, zigbee vtičnico ce, tuay zigbee hub, mi prehod 3 eu, bluetooth audio control stikalo, tuya zigbee, programer alexa

Je Pametno Napravo Da,
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Stikala
Blagovna Znamka Mobu
Certificiranje ROHS

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi