XNWMNZ za retro punk gothic kawaii harajuku črno krilo, večbarvna metulj žamet mini krilo ulične

€9.91

€16.25

-39 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Blagovne Znamke Uvod:

1.XNWMNZ je modna oblačila blagovne znamke in ponujamo sodobne,elegantna in klasična oblačila. 2.Prosimo, obrnite se na našo velikost in izberite velikost, ki vam ustreza.Če niste prepričani katera velikost vam ustreza bolje, prosim, pustite nam podrobne velikost (polne prsi, pas, boki, boki do tal velikost in svojo višino) po dajanju vaše naročilo.

OPOMBA: 1.Dostava Storitev:Ponavadi se vse pakete lahko dobite v 2 delovnih dni,najdlje bo v roku 7 delovnih dni. 2.Prosimo, obrnite se na našo velikost in izbrati pravo velikost zase.Če niste prepričani katera velikost vam ustreza bolje, prosimo, pišite nam podrobne meritve (Polne prsi, pas, boki, votlih na tla in svojo višino.) po tem, ko oddate naročilo.Storitev: prizadevamo si, da bi naše sto odstotkov, da odpravite težave in poskušali naše najboljše, da bi dosegli svoje zadovoljstvo!FAQ Debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravila Na debelo,vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki samo takes3-7 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če želite, ike, da. 1.Kako sem lahko spremljali moje parcele?Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani z uporabo yourtracking število 17. skladbo spletni strani 2.Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?če vaš nakup zaščito čas izteka prosimo, contactus in mi pomagal razširiti.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun 3.Več vprašanje o vrstnem redu.prosim, vas prosimo, da stik z mano. 4.Smo tovarne neposredno dobavo in zagotavljajo najboljšo kakovost in storitev za vas.Sprejemamo OEM, trgovina na Debelo in padec ladijskega prometa.

Oznake: krilo ženske, harajuku slog, cvetlični dolgo krilo, gothic krilo, Krilo, moški ulične, harajuku kawaii, backbeat, ženska za, krpo gothic

Pasu imperij
Številka Modela LF-H791-32
Silhueta A-LINIJE
Material Poliester
Dekoracijo NOBEN
Slog letnik
Spol ŽENSKE
Starost Starosti 16-28 Let
Vzorec Tipa Živali
Blagovna Znamka xnwmnz
Dolžina Obleke Nad Kolena, Mini

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi