Tekoče Ravni, Senzor, Detektor, 5~12V 5mA brezkontaktno Tekočine Senzor Nivoja Inteligentni Senzor Nivoja Vode Indukcijske " Raven Stikalo

€6.15

€7.59

-18 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis:

Inteligentni brezkontaktno tekočine senzor nivoja sprejme napredno tehnologijo za obdelavo signalov in visoke hitrosti obdelave signalov čip, in to ne bo vplivalo posodo debelina stene pri odkrivanju tekoče ravni v nepredušno zaprti posodi.Tekoče ravni senzor je nameščen pod posodo (visoki ravni in nizke ravni).Ni potrebe, da vrtina ne-kovinski posodi, enostaven za namestitev.To lahko zazna tekoče ravni različne strupene snovi, kisline, baze in vse vrste tekočine v visokotlačnih nepredušno zaprti posodi.To je lahko pogosto uporablja in nima posebne zahteve za tekoče sredstvo in materiala posode.

Značilnosti:

Brezkontaktno tekočine senzor nivoja, ki se uporablja nekovinski posode brez neposrednega stika s tekočino, ne vpliva na lestvici ali drugih nečistoč.

Inteligentna tekočina ravni merilo prilagajanja in ravni memory funkcija, tekoče ravni način zaslona, lahko dosežejo multi-point vrsto povezave.

Elektronsko vezje struktura namesto strojev zagotavlja stabilno delovanje, vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo.

Visoka stabilnost, visoka občutljivost, močno anit-motnje možnost, poskrbite, da to ne vpliva elektromagnet, posebno zasnovan za spoprijemanje z močjo frekvenca motnje in skupni način motnje.

Združljiv z večino 5 ~ 12V napajalnika.

Močno združljivost s številnimi nekovinski material posode, kot so plastika, steklo, keramika, itd, s 13mm ali več indukcijske razdalje.

Testiranje je natančno in stabilno in vrelo vodo ravni zaznati.Tekoči, v prahu, delcev, ki lahko zazna.

Nastavljiva občutljivost.

Specifikacije:

Model: XKC-Y25-NPN

Izhod: NPN

Vhodna Napetost (InVCC): DC 5~12V

Trenutno: 5mA

Izhodna Napetost (visoka raven): InVCC

Izhodna Napetost (nizka raven): 0V

Izhodni tok: 1~100mA

Odzivni Čas: 500mS

Obratovalna Temperatura: 0~105℃

Indukcijsko Debelina (občutljivost): 0~13 mm

Sporočilo: RS485

Vlažnost: 5%~100%

Material: ABS

Vstop Zaščita: IP67

Paket vključuje:

1pc XKC-Y25-NPN senzor Nivoja Tekočine

Oznake: float ravni stikalo, senzor za vodo, ultrazvočni senzor vode, univerzalni nivoja vode, globina vode senzor, d1 mini i2c, raven tekočine senzor, Senzor, plavajoče stikalo, vodovodne bronasto vode

DIY Dobave Vodovodne
Certificiranje NOBEN
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka OOTDTY

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi