Custom print tkanine plakat Andre Feller Sončne Ponaredek Sven Friedrich PJA012 stenski dekor soba dekor doma dekoracijo (okvir je na voljo)

€6.17

€10.28

-39 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Dobrodošli V Pipeng Trgovini!Opis

Naša trgovina je specializirano za vse vrste fine plakati za wall art soba dekor dekoracijo doma.Predmet naše plakate, ki vključujejo animacijo, pokrajina, šport, slika, videoposnetek (TV predvajanje), igre, živali in tako naprej.

Material, iz naše plakate je Tkanina, s fino teksturo in gladko površino.To je zelo tanek, ne nepremočljiva, vendar jo je mogoče hraniti dalj časa.

Zaradi zaslon razlika in nastavitev fotoaparata, pravi plakat se morda nekoliko razlikuje od tega, kar vidite na zaslonu.Upamo, da boste lahko to razumeli.Nudimo pravokotnik plakati (30cmx45cm, 50cmx75cm, 60cmx90cm, 80cmx120cm) in kvadratnih plakati (30cmx30cm,50cmx50cm, 60cmx60cm, 80cmx80cm).Ponujamo tudi več kosov platno plakat kombinacija (kot 5 kosov kombinacija, 3 kosov kombinacija itd.).

Plačilo

Vsa plačila na www.atticus.si se obdelujejo s PayPal ali Alipay .Dostava

Če se odločite standardna dostava (kot Epacket ), to je brezplačno dostavo.Če se odločite, ekspresna dostava (kot so DHL), morate plačati za ladijski promet.Pogoji Prodaje

O Leseni Okvir

Je neškodljiv leseni okvirji so na voljo, lahko izberete plakati z okvirjem ali ne.Okvirji so fiksne velikosti (30cmx45cm, 50cmx75cm, 60cmx90cm, 30cmx30cm, 50cmx50cm, 60cmx60cm).Če okvir velikost, ki jo potrebujete, je ne kot tisto, kar je navedena ki je pred nami, nas kontaktirajte pred plačilom.

Zaradi dolge distribucijo daljavo, če je plakat, ki je poslana po montaža okvirja, plakat je zelo enostavno, da se poškoduje na poti.Tako da boste morali zbrati okvir sami (Uokvirjena DIY).Ne skrbite, vam bodo dali navodila, in to ni težko sestaviti sliko.

O Po Meri Plakat

Če želite natisniti svoje slike, se, prosimo, obrnite na nas in pošiljanje svoje slike za nas.Slike so lahko kakršni koli obliki, JPG bolje.Višje slikovnih pik slike so, bolje plakati videz.Po prejemu vaše slike, vam bomo poslali posebno povezavo, potem lahko kupite.Poleg tega, če izberete slike, izberete lahko tudi vaš najljubši velikosti.

O Meni

Če ste vi ali vaši prijatelji treba natisniti wall art tkanine plakate za sobno dekoracijo doma dekor, kot so fotografija, plakati, slike, plakati, slikarstvo, plakati, itd., naša trgovina je dobra izbira!

Ponujamo najboljšo kakovost plakati in najboljšo storitev za vas z integriteto.Stik Z Nami

Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate preko Centra za www.atticus.si Platforma, se bomo potrudili, da rešiti.I w i s h vam srečno vsak dan !

Oznake: bluetooth slušalke jabra, slušalke redragon, Po Meri Plakat, po meri poster tiskanje, feeler inch gauge, zvočnik sven, SVEN, portabl zvočnik, buncher, akustični stolpec

Original No
Oblika Vodoravnih Pravokotnikov
Material Tkanine Krpo
Slog Sodobno
Vrsta plakat
Podporne Baze Platno
Frame mode Brez okvirja
Tehnika Spray Slikarstvo
Obrazec Ravno
Blagovna Znamka XMHMJ DEKOR
Predmeti Slika, Slikarstvo
Številka Modela NO
Okvir No
Medij Akril

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi