1Meter 7x7mm Žice Prevoznik Kabel Povlecite Verige Za CNC Usmerjevalnik Graviranje Stroj Roller Plastičnih Prenos Verige Brezplačna Dostava

€7.63

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

7x7mm Žice Prevoznik Kabel Povlecite Verige Za CNC Usmerjevalnik Graviranje Stroj Roller Plastičnih Prenos Verige Brezplačna dostava

Uporabe in Značilnosti: 1) Primerna za uporabo v giblje naprej in nazaj priložnosti, lahko vgrajenega kabla, cevi, cevi,vodovod, itd.igrajo oprijem in zaščito. 2) Vsak oddelek towline lahko odprete, enostavna namestitev in vzdrževanje.Vaja nizka raven hrupa, so odporni na obrabo, visoka hitrost gibanja. 3) towline je bil široko uporablja v CNC stroja, orodja, elektronska oprema, kamen, stroji, steklo stroji, vrata in okna, stroji, stroji za brizganje, roboti, prekomerno telesno težo prevoz opreme, avtomatiziranih skladišč.Plastični towline strukturo: 1) towline oblike, kot so tanki veriga, sestavljena iz velikega števila enote, povezave med vrtenjem prosto povezavo. 2) V isto vrsto towline visoko, zunaj visoka, enako igrišču, towline v širino, krivinski polmer R, imajo lahko drugačne izbire. 3) Enota verige, po verigi plošči in zgornji in spodnji pokrov sestava, towline lahko odpre vsak oddelek, ki je enostaven za montažo in demontažo brez navojev, da kabla, cevi, cevi, cevi, itd.v towline, ko odprete pokrov. 4) na voljo Tudi ločila, se veriga loči prostora, kot je potrebno.Package Vključeni: Povlecite verige X 1 Meter (I nclude koncu priključek) Opomba: cene so zajema priključek.Če potrebujete nekaj več priključkov, prosim, kupite ločeno.Dolžina verige je mogoče prilagoditi, in Velike količine uživajo več popustov.Dobrodošli, da nas kontaktirate.Towline izbor glavne parametre: V visoko: Izberite vgrajenega kabla, cevi, cevi, cevi, itd.Kot eden od najbolj grobe referenčno višino,plus vsaj 10% višine prostora v towline kot visoko.Če prekrivajo, ki jih prekrivajo dejansko višino kot referenčno višino.Širok: Izberite debelejši nekateri kabli, cevi, cevi, vodovodnih cevi, s svojo zunanji premer in kot towline široko referenco, in ostati vsaj 10% širine prostora.Upogibni polmer R: izberite vgrajenega kabla, cevi, cevi, cevi, itd.Maksimalni upogibni radij kot referenčne vrednosti, in levi več kot 10 odstotkov prostora.Uporabite towline dolžina = R + 0.5 R + kap / 2 Po upogibanje towline skupna višina = 2R + zunanji visoko Towline mesto načela: Bi moral zapustiti 15 odstotkov preostalega prostora za vgrajenega kabla, cevi, itd., lahko prosto gibljejo v radialni smeri towline ne proizvajajo napetost.Večji premer razlika med žice, je treba določiti ločeno, porazdelitev, če je to potrebno, biti ločena z ločilno stanja.V visoke hitrosti ali visoko frekvenco delovanja, da poskusite, da bi žice narazen drug od drugega, na ravni, ne bi bilo medsebojno zložene več časa v-kabla, cevi, cevi, itd.je priporočljivo, da uporabite ločila.

Sprejemamo plačilne metode, ki jih www.atticus.si Depozitni.

Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor Depozitni.

1).DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2).Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3).Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4).Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5).STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6).Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7).Smo običajno ladja kupec predmet kot DARILO v nižji vrednosti, da bi se izognili kupca davek.Vendar za davek, ki je določena s kupec carinski ne za nas, različnih državah so za različne davčne stopnje, torej, če vse davke, potem kupec, bi to razumel. 8).Zaradi kupec razlog, vključno z:- zavrne prijavo za paket - ali -zavrne plačati davek ali -kupec država post razlog in tako naprej, kupec morajo razumeti vse izgubili.Mi smo odgovorni za vodenje iznosa blaga iz Kitajske gladko.Ko blago zapusti Kitajske, nato pa je kupec odgovoren za vse odgovoren.

Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 5 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE ZAGOTOVITI nas withthe dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev in vašo številko pad.

Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.atticus.si.ALI, se lahko odločite za.imajo zamenjavo.Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Nudimo 6 do 12 mesecev garancije.Če je predmet, ki je v okvari, nas o tem obvestite v roku 3 dni za dostavo.Vse elemente morate vrniti v prvotno stanje, zato da izpolnjuje pogoje za vračilo ali menjavo blaga.Elementov, vrne po 15 dneh od vročitve so upravičene samo za popravilo.Kupec je odgovoren za vse stroške pomorskega prometa.Pri nakupu, to pomeni, da je kupec dal tiho soglasje politike.Če nadaljnje podrobnosti, prosimo, da nas kontaktirate, bomo skupaj z vami dosegli win-win.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!

Povratna informacija je zelo pomembna .Smo zelo cenjeno, če nam postive povratne informacije s 5 zvezdicami, in smo tudi, da bo storiti enako za vas .Če iz kakršnega koli razloga ne boste zadovoljni z nakupom.Prosimo, kontaktirajte nas takoj, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije, ali begain spora.bomo poskušali naše najboljše, da storitev vas, dokler ne boste stisfaction.Bomo poskušali naše najboljše, da vaš zadovoljen nakup izkušnja.

Oznake: verige snežne, 925 bamoer, necklac, cnc usmerjevalnik, voopoo, krog motorne žage verige, bakrene žice, kabel cnc 10, fi wi usmerjevalnik, polje plastike

Na meter oddelek 59
Vrsta Most Tip
Notranji visoko * notranja širina 7x7mm
Dolžina 1000mm
Številka Modela YCHEN-7X7-Q. B
Standard ali Nestandardno STANDARD
Zunanji visoko * zunanja širina 10x12mm
Poreklo CN(Izvora)
Skupno razmikom A=8 mm
Odprt Ne odprtja
Smola 17 mm
Natezna Trdnost 1178kg/cm2
Material Plastični
Blagovne znamke YCHEN
Max zunanji premer kabla 5 mm

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi