3-12V Zamenljiva Napajanje s 6 izhodna vrata./Železniški Postavitev/Železniški Postavitev/Vlak Postavitev

€12.43

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis Izdelka

Napajalni kit vsebuje 3-12V Zamenljiva Napajanje s 6 izhodna vrata.

___

1. Dostava politike 1.1. Dostava po celem svetu. 1.2. Najbolj naročila lahko poslali v roku 24 ur, vse naloge, ki jih lahko pošlje v 3 delovnih dneh. 1.3. Vsa naročila, v vikendih in praznikih bo odpremljeno na delovne dni. 1.4. Ladjar stroškov, se izračuna glede na težo blaga boste kupili, vaš naslov za dostavo ter način dostave ste jo izbrali. 2.Vrnitev & Vračilo, lahko Vam vrne Predmete, ki jih ne, kot v 14 dneh od dne, ko jih prejemajo za vračilo.Shipping stroški so nevračljive in ste odgovorni za ladijski promet element nazaj.Izdelek (- i) morajo biti vrnjeni v originalni embalaži.Najprej obrnite na nas, preden pošlje izdelek nazaj za navodila. 3. Povratne informacije Mi bo vesel, če bi lahko bi objektivno in resnično povratne informacije naših izdelkov, ki temeljijo na vaši občutki po uporabi naših izdelkov.to nam bo pomagalo, da pregled naših izdelkov in storitev.Če niste zadovoljni z izdelki ali pošiljko, ali stranka sevice ali kakršne koli druge težave, se obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

___

FunTrying ®, Kitajska, ki temelji družba, izdelujemo obsegu model materiali za izdelavo in miniaturni modeli od leta 2017. večina naših strank so model, zaradi česar podjetja, arhitekturni model odločanja, model railroaders, posamezne navdušence v model railroad, model dioramas in miniaturni modeli...smo vedno vrednost, kakovost izdelkov in storitev za stranke in trdo delati za ta namen.Zaradi tega smo pridobili skupino zvestih uporabnikov in nabralo skoraj za 5.000 oboževalcev na Facebook strani.prosimo, da sledite nam in našli več prevodov v prihodnosti.Zabavajte se in Vztrajati Težaven na velik hobi miniaturni modeli in dioramas.

Oznake: 12v moč suppli, vlak ho merilu 187, n lestvici, ho model železniški, nastavite vlak ho, ho, model railroad, n lestvici vlak, model železniški, ho merilu model vlak

Tema Prevoz
Blagovna Znamka FunTrying
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela JT-PW1215
Opozorilo Za Obsegu Model Kar Samo
Pakiranje 1/PAKET
Starostni Razpon 14 Let & Up
Višina 90 mm

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi