AUTEL MX-Senzor 2 v 1 433 & 315 mhz Nadzor Tlaka v Pnevmatikah Sistem Tester Bralec OBD2 TPMS Scan Diagnostična Orodja

€23.99

€42.83

-43 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

AUTEL MX-Senzor 2 v 1 433 & 315 mhz Nadzor Tlaka v Pnevmatikah Sistem Tester Bralec OBD2 TPMS Scan Diagnostičnih Orodij OPIS

Autel , kot eden izmed vodilnih proizvajalcev v avtomobilski poprodajnem, posveča sam razvoj poklicne diagnostična orodja in prevajanje globalnih strank potrebami v vrhunsko stroškovno učinkovitih in inovativnih izdelkov z močno R&D in proizvodnih zmogljivosti.

Autel MX-Senzor 1 Senzor (Vijak) , kot programabilni univerzalno tipalo v kombinaciji obeh 315MHz + 433MHz frekvence v eno TPMS senzor z 98% vozila pokritost, 100% ID klon lahko brez znova učiti zahteva, OE ravni fit, ter patentirane javnost vreteno ventila design itd., je idealna izbira, da se ujema ali presega OEM senzorji v pogostosti moč in vzdržljivost.

315 & 433MHz v 1 Senzor

Ta nadzor tlaka v pnevmatikah senzor (za TPMS) je bil izdelan tako, da združuje obe 315 MHz in 433 MHz aplikacij v en senzor za močno poenostavili uporabnikov, upravljanje zalog in nižje naložbe, kot tudi prodajo izgube.In to je zgrajen, da opravlja kot OE senzorji v smislu signal, trajnost in funkcionalnost.

98% Pokritost Vozila

Enostaven za uporabo in stroškovno učinkovito nuja za vse trgovine, ki opravljajo TPMS popravila, Autel 1-SKU senzor ima dolgo sposobnost, da pokrivajo več kot 98% vseh OE senzorji na trgu, podpora do 90% severnoameriški, Evropski in Azijski blagovnih znamk.Na mestu ravni, ki potrebujejo le 1-Senzor za storitev skoraj vsak TPMS opremljena vozila pomeni, nižjih stroških popravila in višje namestite učinkovitost.

Patentirana Za Javnost

Z obema gume in kovinski pribor ventil stebla na voljo, našo opremo ventil kompleti zmanjša storitev času in zagotavljajo hitro montažo za namestitev.Patentiran javnost ventil design omogoča zamenljivi gume in kovine, ventili, da zlahka nadomestijo v istem senzor glavo z roko, z vgradnjo ventila ni potrebno orodje.Preprosto kliknite, in pritisnite ven.Namestitev senzorjev TPMS še nikoli ni bilo tako enostavno.

Največja Moč Signala

Izredna senzor moči signala omogoča Autel 1-Senzor za enostavno programirana brezžično tudi, ko senzorji, ki so že vgrajena na kolesa.Autel MX-Senzor je 100% klon-lahko z Autel najnovejši brezžični TPMS programsko orodje.No znova učiti se zahteva, kadar MX-Senzor klonirani z izvirno ID senzorja in ga postaviti v enak položaj.

Vrhunsko Zanesljivost Baterije

Z najvišjo kakovostjo materialov in naprednih TPMS tehnologije, Autel 1-Senzor zagotavlja vrhunsko življenjsko dobo baterije in zanesljivost, da se ujemajo OE senzor delovanje baterije.1-Senzor telo tehta samo 12g, zaradi česar je bistveno lažji kot večina senzorjev na trgu, ki zagotavlja boljše senzor za stabilnost in učinkovitost delovanja.

Strog Nadzor Kakovosti

Autel jamstva MX-Senzor, so brez napak pri izdelavi obdobje 24 mesecev ali kot 24.000 milj, kar možnost je na prvem mestu.Vsak Autel MX-Senzor ima serijsko številko za zagotavljanje nadzora kakovosti.Serije številko, ki je odtisnjen na senzor ali lahko prebere Autel TPMS orodja.Z serijske številke, Autel lahko spremljate senzor kakovosti iz naše tovarne v predelovalnih dejavnostih za zagotovitev le najvišja kakovost delov, ki so nameščeni.

Postopek namestitve za Kovinski Ventil

1. Izpadel pnevmatike: Odstranite ventil skp in jedro in vbočeno pnevmatike.Uporabite noge loosener, da unseat pnevmatike noge.

2. Dismounting pnevmatike: Objemka pnevmatike na pnevmatike changer, in nastavite ventil na 1 uri, glede na pnevmatike ločitev glavo.Vstavite pnevmatike orodje in dvigalo na pnevmatikah noge na montažno glavo, da izpni na noge.

3. Dismounting senzor: Odstranite vijak, matica iz ventila, in nato odstranite senzor skupščina platišča.

4. Vgradnje tipala in ventila:

1) Priključite senzor telesa in ventila na primerno kota (običajno uporabite največjo kotom 30 stopinj) in privijte vijak.

2) Odstranite vijak, matica iz ventila.

3) Potisnite vreteno ventila skozi ventil luknjo platišča s senzorjem na notranji rob.

4) Privijte vijak-matica s 4,0 Nm s pomočjo določanja položaja, ki pin.

5. Montaža pnevmatike: Kraj pnevmatike na platišče, se prepričajte, da je ventil obrazi ločevanje glavo pod kotom 180 stopinj.Montaža pnevmatike nad rim.

OBVESTILO:

1. TPMS senzor sklopi so zamenjava ali vzdrževanje delov za vozila, ki imajo tovarniško nameščen TPMS.

2. Poskrbite, da program senzor za Autel senzor programskih orodij za posamezno vozilo znamka, model in leto pred montažo.

3. Ne nameščajte, ki je programirana TPMS senzor poškodovan kolesa.

4. Da bi zagotovili optimalno delovanje, senzor lahko vgradi samo z originalno ventili in pribor, ki jih Autel.

5. Po zaključku namestitve, test vozila TPMS sistemi, ki uporabljajo postopki, ki so opisani v originalni proizvajalca vodič za uporabnika, da se potrdi pravilno namestitev.

6. Vsakič, ko pnevmatik je v popravilo ali dismounted, ali če je senzor odstraniti ali zamenjati, to je obvezno, če želite zamenjati gume grommet, podložke, matice in ventil jedro z naše dele, da se zagotovi ustrezno tesnjenje.To je obvezno, če želite zamenjati senzor, če je to zelo poškodovana.

7. Autel MX-Senzor pridejo prazno in mora biti programirana z Autel TPMS storitev orodje pred namestitvijo ali na 0 PSI/kPa

8. Ne dirki, vozila, na katera Snap-MX-Senzor je nameščen, in vedno hitrost vožnje pod 180km/h za Kovinski Ventil tipalo, ali 240km/h za Gume Steblo tipala.

GARANCIJA:

Autel zagotavlja, da je senzor je brezplačna v materialu in napak pri izdelavi obdobje 2 let ali v 24,000 teče kilometrov (kar nastopi prej). 100% ID klon-lahko znova učiti in ne zahteva.Testiran in potrjeno, da ustrezajo SAE standardi.

【Autel Senzor 315 + 433MHz OE-Ravni Načrtovanja, Trdna in Funkcionalne】

Oznake: obd, rc nitro, tpms pnevmatike senzor, diagnostično orodje obd2, OBD2 Skener, ps90 xtool, avto orodje check, brest 327 v 1 5 pic18f25k80, motokros, mx, mx senzor

Posebne Funkcije NOBEN
OBD Vmesnik EOBD, OBDII
Podprti Sistem TPMS
Dimenzije Š x v x D 52*29.1*22.2 mM( 11388mma3; )
Posodobitev Programske Opreme No
Postavka Vrsta Koda Bralci & Scan Orodja
Strojna Oprema Različica MX Senzor 433 315 MHZ
Jezik Francoski
Različico Programske Opreme autel maxitpms pad
Feature4 Zamenljive aluminija vreteno ventila je anodiziranega za odpornost proti koroziji
Certificiranje CE
Feature3 Visoko precizne zračni ventil, da se prepreči uhajanje zraka
Feature2 2-SKU senzor rešitev, ki zajema več kot 98% vseh OE senzorji
Poreklo CN(Izvora)
98 VOZILA POKRITOSTI skoraj ustreza, vse vrste koles na cesti
prenos moči 5-8dBm
Povezovanje obd
Feature1 podpira do 99% iz ZDA in Kanade vozil

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi