XIMO Na promocijo,5 kos Združljivih Kartuš ZGO - 520BK CLI - 521BK 521C 521M 521Y

€9.11

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Ste ponudb za :

1 x ZGO-520 Črna Kartuša

1 x CLI-521 Črna Kartuša

1 x CLI-521 Cyan Ink Cartridge

1 x CLI-521 Magenta Ink Cartridge

1 x CLI-521 Rumena Kartuša

primerna za IP3600 IP4700 MP540 MP630 itd.

(ZGO-520 CLI-521 5C,CELOTEN SKLOP,ZAPEČATENA PAKIRANJA,Brez trgovina na Drobno Škatle)

INFORMACIJE, POVEZANE Z

Modeli tiskalnikov ne sme biti navedene v celoti ali posodobljene v času, vljudno prosimo, preverite pri nas.Mix naročila v isti seriji sprejet.

Vse blagovne znamke bames & blagovne znamke, so lastnosti njihovih lastnikov,ki so navedeni tukaj za opisno namen je le.

Vse fotografije objavljene so samo za referenco.OBVESTITE ME KARTUŠE KODO VAŠE PRNTER, MEDTEM KO NAKUP.

Dostava Mi Ladje po vsem Svetu preko DHL, UPS, FEDEX, TNT, CPAM.Izdelki so poslane preko DHL,UPS,FEDEX,TNT,doseči večini držav whithin 5-15 delovnih dni.Izdelki so poslane iz Kitajske CPAM, doseči večini držav, ki so v 20 do 50 delovnih dni.

Plačila sprejemamo Alipay tukaj .Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.Sprejemamo tudi T/T, Western Union, Moneygram.

Vrnitev in povračilu stroškov Smo v skladu z 30 dni denar nazaj garancije.Če boste spremenili vaše misli ,se lahko vrne neodprte in nerabljene elemente nazaj, da nam za polno nadomestilo.Prosimo, upoštevajte, Kupec plačati za povratno poštnino.Če so elementi, ki se uporabljajo in so se odprla pridržujemo si pravico, da zavrne zahtevo za vračilo.Če po poteku 30 dni, naročnik dolžan stik z našim www.atticus.si storitev za nadaljnjo pomoč.Prosim, ne objavljajo ničesar nazaj, preden se obrnete na naše www.atticus.si storitev prvi.Boste dobili edinstven sklic Št. (da se na parceli), ki so potrebni za priznanje vrnjeno blago kot tudi pospešiti proces reševanja problema.Dokazilo o napotitvi mora vedno dobiti ,si pridržujemo pravice, da ne izdajo povračilo denarja če kupec ne sledite našo politiko vračanja.Bi radi, da o tem obvestiti vse ponudnike, ki smo zavezani k satisfication naših kupcev in poskušajo zagotoviti najboljšo raven storitev.Če je predmet, ki prispe in ne deluje dobro, se obrnite na nas preko e-pošte v najkrajšem času.

Druge Politike ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve Vseh e-poštnih sporočil, bo treba odgovoriti v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej.Resen Kupec, Le!Prosimo, kraj ponudbo le, če se strinjate z vsemi pogoji.

Oznake: torto stojalo komplet dojenček, bullet stud starinsko, bullet list knjiga, bobby šef las lasuljo, bullet mešalnik online, bullet diamantni prstan, bobby šef lasulje bob, bullet daljinsko ženska, torto stojalo morske deklice

Številka Modela ZGO-520BK CLI-521 BK C M Y
Večino Embalaža Da,
Združljiv Blagovne Znamke Canon
Funkcija Združljiv
Kartuša je Stanje Polno
Vrsta kartuša
Blagovna Znamka XIMO

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi