Vakuumsko Sesalno Milo Jed Držalo za Milo Goba Držalo za Tuš, Kopalnica Kad in Kuhinji(Majhen)

€5.24

€9.71

-46 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis

Sesalni Milo Jed je sestavljena iz vseh visoko kakovostne materiale za zagotovitev eleganten zaključek.Glavni holding del, tj., košarice, je izdelan iz nerjavečega jekla, pokrov in gumb prav tako sestavljena iz Nerjavnega Jekla, in sesalni sama je sestavljena iz premium kakovost gume.

Funkcija

- Barva: Kot je prikazano.

- Material: Nerjaveče Jeklo.

- Velikost: 13 x 8 x 7.5 cm.

- Brez orodja namestite, Z Vakuumsko pokal tehnologije, postane zelo enostavno, da namestite to Milo Jed: odstranite zaščitno podjetje Vakuumske pokal,nato postavite na gladko površino, da nekaj pritiska in obrnite v smeri urinega kazalca.

- Vrhunske kakovosti, Vakuumske Pokal Milo Jed je sestavljena iz vseh visoko kakovostne materiale za zagotovitev eleganten zaključek.Glavni holding del je sestavljen iz Sestavljenega materiala, kapa in bunka so sestavljene iz utrjena plastika, in Vakuumsko pokal sama je sestavljena iz premium kakovost gume.

- Primerno za domačo uporabo , ne glede kuhinji ali kopalnici tudi garaža, lt vedno fit.

- Visoka kakovost, držite več kot podobnega simillar izdelkov.Rje Dokaz in korozijo odpornih gradnje preprečuje rjavenje.Celotno milo košare so sestavljene iz nerjavečega jekla.

Pakiranje seznam

1 x Milo Jed Imetnika

Oznake: večno milo, obliko milo, milo aleppo, ročno milo, milo iz nerjavečega jekla, bar milo, česen milo, železo milo, milo jekla, čarobno milo

Imetnik Površinske Dodelave Nerjaveče Jeklo
Vrsta Milo Jedi
Številka Modela Držalo za milo
Jed Materiala Nerjaveče Jeklo

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi