Prozorni čevlji seksi pvc z zip, ženska superge športni copati 2019 modni ženski copati, škornji nepremočljiva žensk PHOENTIN PH139

€24.00

€47.99

-49 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Priporočenih predmetov Izberite velikost glede na stopala dolžina

Prosimo, ukrep vaša stopala dolžina skrbno, potem si oglejte vaša stopala dolžina izbrati čevelj velikosti v velikosti tabele (ki smo ga poslali CN velikost ustrezno) .

Za primer, moja stopala dolžine 24 CM, sem se odločil velikost 7.5=CN velikost 38; In sem se odločil 1 velikost večje, ker se je moja noga je malo široko in maščob.

če imate kakršne koli težave z velikosti, prosimo, obrnite na nas!

SIZE5.0=CN34=216~220mm(gole noge dolžina) SIZE5.5=CN35=221~225mm(gole noge dolžina)

SIZE6.0=CN36=226~230mm(gole noge dolžina) SIZE7.0=CN37=231~235mm(gole noge dolžina)

SIZE7.5=CN38=236~240 mm(gole noge dolžina) SIZE8.0=CN39=241~245mm(gole noge dolžina)

SIZE8.5=CN40=246~250mm(gole noge dolžina) SIZE9.0=CN41=251~255mm(gole noge dolžina)

SIZE10=CN42=256~260mm(gole noge dolžina) SIZE10.5=CN43=261~265mm(gole noge dolžina)

*Prosimo, izberite velikost, glede na gole noge dolžina , ne čevljev, dolžino (dolžina čevlja običajno 0.5~2 cm večji od stopala dolžina)

Opomnik :

1. Stopala velikosti se lahko razlikujejo od različnih proizvajalcev, različnih znamk, različnih stilov, tako da boste morali izbrati velikost od točna dolžina stopala.

2. Vse velikosti je za ročno merjenje, 0.1~0.5 cm napaka sprejemljiva.

3. Predlagam, da ukrep vaša stopala dolžine popoldne, ko je stopala lahko nekoliko razširiti, tako da je ta meritev se bo bolj natančno.

Unproceesed realne slike

Pakiranje

Čevlji prihaja brez polje pakiranje shranite ladijskega stroškov (bomo uporabili druge lahkega materiala za pakiranje čevlji varno), če potrebujete čevlji polje pakiranje, boste morali plačati dodatne stroške in prosimo, da nas kontaktirate, da se dogovorite.

O sprejemnik informacije

Napišite pravilno telefonsko številko, pravi polno ime in hišne številke v vaš naslov za dostavo, ko bi zaradi nekaterih državah, na primer v Rusiji, uvedli novo pravilo zdaj, pošta ne bo odpreme pošiljke za vas, če vam ni napišite ime in priimek.ne moremo prevzeti odgovornosti, če paket ni podal zato, ker je reševanje težav.

Obvestilo

1. O subtilna napake: Ker naši copati so ročno izdelani, subtilna napake ne kakovosti problem.

2. O barvna razlika: morda malo barva razlika, ker bliskavice fotoaparata, osnove svetlobe, nastavitev monitorja in drugih dejavnikov.Tako barvo dejanski element, ki lahko rahlo razlikujejo od slike, hvala za vaše razumevanje.

3. O vonj: nekatere čevlji imajo lahko malo vonj, ker je naše čevlje proces je lepilo in nekaj novih, izdelane čevlje " vonj ne blow off dovolj časa pred pošiljanjem.Lahko rešili ta z dajanjem čevlji v odprtem prostoru blow off vonj za nekaj časa.

Plačilo:

1. uporabljamo Alipay tu je, vse svetu plačilo orodja, ki so jih sprejele v DEPOZITNI sistem, na primer Visa, Western Union, Denar Booker, Kreditne Kartice, Qiwi Denarnice in Bančne Prenos itd.

2. prosimo konča plačilo v roku 3 dni po naročilo in če imate kakršne koli težave o plačilu, prosimo, obrnite na nas.

Dostava :

1. Paket bomo poslali v 3~5 dni, če naročilo nima plačilo/naslov/stranke/počitnice težave.

2. Smo ponavadi zagotavljajo brezplačno dostavo, ki jih na Kitajskem pošti ali Epacket, medtem pa lahko izbirajo tudi nekatere druge načine pošiljanja na voljo s popustom.

3. Vse dostava metode imajo številko za sledenje, in boste lahko spremljali vaše paket online.

[ * Prosimo, da nas kontaktirate, če imate, ne dobim v 40-60 dni, bomo zahtevo ladjar, da preverite in reševanje problemov v najkrajšem možnem času.]

Čas Dostave

1.DHL ponavadi traja 7-10 delovnih dni(ne vključuje praznik in vikend)

2.EMS ponavadi traja 7-15 delovnih dni(ne vključuje praznik in vikend)

3.Epacket ponavadi traja 10-30 delovnih dni(ne vključuje praznik in vikend)

4.Kitajska Post Registriranih Air Mail(ne vključuje praznik in vikend)

1) običajno 10-15 delovnih dni Azija

2) ponavadi 15-30 delovnih dneh Zahodu Euro, Oceanija in Mid-Vzhod

3) običajno 30-45 delovnih dneh, Južna Amerika in Afrika

O Davčnih

Ste izpostavljeni uvoženo davkov, po meri pristojbine, ki morda uvedene z lokalno meri office.Ne moremo, da vas obvestim zapadlosti takse, kot je različna od države in postavke.

Vračilo in vračilu

1.Če obstaja kakršen koli problem z da,prosimo, da stik z našo službo za prvi.Bomo poskušali naše najboljše, da bi vam pomagala.

2.Vse elemente morate vrniti v prvotno stanje,drugače bomo zavrne vračilo.

3.Kupec je odgovoren za vse stroške prišlo v proces, ki se vračajo.

Debelo

Če vam čevlji na debelo, vam bomo znižane cene glede na količino.Poleg tega, lahko objavljate naš izdelek slike in smo lahko zagotovi nevtralno paket (brez naše informacije), če pošljete neposredno strankam.

Povratne informacije

1.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in pet zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve, kot spodbuda za nas.

2.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in vam najboljše storitve za stranke.

Oznake: prozoren pvc lepilo, modro platno platforma čevlji, moda za ženske, tenis pregleden, črna loafer ženske, bdcat, ženska nič bleščice superge, priložnostne zavezat, pete v zlato barvo, čevelj zavezat ženske

Ime Oddelka Za odrasle
postopek Lepilo
Številka Modela PH139
Barve črna, bela
Modni Element Platforma
Višina Pete Približno 5 cm
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Zapiranje Tip ZIP
Zgornji Material PVC
Sezona Pomlad/Jesen
Vložek Materiala PU
CN Velikost 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Vzorec Tipa Trdna
Obloge Materiala NOBEN
Blagovna Znamka PHOENTIN

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi