Bela Usnjena Nahrbtnik, Torbe za Ženske do leta 2020 Visoke Kakovosti Potovanje Nahrbtniki Moda Šolske Torbe za najstnice Ramo Torbe

€15.22

€20.57

-26 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Način Plačila

Slika prikazuje podrobnejši način plačila.Kupci, ki so se pojavile težave lahko nanašajo nanj.Če se vam še vedno ne razumejo, lahko si oglejte naše prodajalec.

DOSTAVA

1. Bomo pošlje blago v roku 3-7 delovnih dni po plačilu preverjeni . 2. Naša brezplačna dostava politike je podprta samo za Kitajsko post air mail ,in teža, je treba v 2 KG.Prosimo, bodite pozorni: hitrost China Post Air Mail je počasnejše od drugih logistika, običajno okoli 1-2 meseca.Tako, boste morali počakati več časa, če se odločite, da velja brezplačna dostava. 3. Če želite poslati z DHL in UPS ali druge logistike , se obrnite na nas in plačati za ladijskega stroškov. 4. Ko smo pošiljanje blaga , bomo prevzeli odgovornosti za težave, v Kitajska Carinska uprava.Medtem, kupec mora svojo lastno responsibity na problem kupec tisti. 5. Lahko sledenje blago na spletu v 1-2 delovnih dni po pošiljanju blaga. 6. Prosimo vas, da preverite svoje blago na ladijski promet, za kurirske je obraz, ko ste prejeli. 7. Če se vam zdi, da vam blago izgubi ali poškoduje na poti, vas prosimo, da ladjar privoščiti dokazati, da ste.Po tem, pomagali vam bomo, da se vaš compensatation iz ladjarske družbe.

OPOZORILO

1.Vse trgovsko blago, ki je na voljo v našem podjetju, so v dobre kakovosti, preizkušeni in pakirane pod strogim pregled, preden jih odpremo.Bomo poskušali naše najboljše, da bi se izognili problemom kakovosti. 2. Obljubljamo vam, da garancija za izdelek kakovosti je eno leto, in mi bi radi, da stori vse repairment za freeduring, da je čas. (Vsak ladjar plačilo mora biti plačano s kupci.) 3. Vaše zadovoljstvo naših izdelkov je zagotovilo, da nas.Če ne boste zadovoljni z izdelkom, ga lahko vrnete blago za izmenjavo, vendar LE pred komuniciranje z uswhile mora stranka odgovarja za vse stroške vrnitve in reshipping. 4. Vse vrne prispevke, ki morajo biti v dobrem in v skladu resalable stanju.Moški-narejene napake niso jamstvo kot samo kakovost problem, kot je zlomljena, opraskan in tako naprej.

POVRATNE INFORMACIJE IN RANG

Vedno bomo skupaj z vami, za svoje zadovoljstvo.Smo iskreno upam, da lahko pustite nas"Pozitivno".kontaktirajte nas preko "Moja Sporočila"ali "Vprašajte Prodajalca Vprašanja" pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.PROSIM, NE zapusti nas, 1, 2, 3 -star Podrobne Ocene prodajalcev zato, ker so enake negativne povratne informacije.

Oznake: moški ženske backbag, nahrbtnik jelen, pletenic pravega usnja nahrbtnik, pravega usnja torba ženske bagpack, nahrbtnik femal, fosilna nahrbtnik ženske, Nahrbtnik, vrečko, krzno majhen nahrbtnik, fgjllogjgso ženske nahrbtnik visoke kakovosti pu usnje

Obloge Materiala Poliester
Tehnika Reliefi
Dež Kritje, Da,
Nahrbtniki Tip Softback
Spol ŽENSKE
Izvajanje Sistema Arcuate Ramenski Trak
Blagovna Znamka YABEISHINI
Vzorec Tipa Cvetlični
Zapiranje Tip zadrgo
Glavni Material PU
Postavka Vrsta Nahrbtniki
Številka Modela 4727
Zmogljivosti 20-35 Liter
Zunanjost Silt Žep
Slog Moda
Notranjost Notranji Prostor
Poreklo CN(Izvora)
Ročaj/Trak Tip Mehki Ročaj
Dekoracijo NOBEN

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi