Hepa filter Zamenjava za Xiaomi Dreame V9 Ročni Akumulatorski sesalnik Filter Deli Roll Krtačo Dodatki

€6.08

€7.61

-20 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Ruansan ® je Profesionalni sesalnik in Steam & spray mop pribor prodajalci, ne samo, da so Strokovno proizvajalca, kot tudi Strokovno ekipo.smo sprejemljivo OEM naročila, tudi podporo na debelo in padec ladijskega prometa.lahko dobite top blagovne znamke kakovosti za najboljše tovarniško ceno tukaj, samo pls stik z nami vas prosimo, karkoli je potrebno.

In smo odvisni od naših strank zadovoljstvo, da uspe.Tako bomo potrudili, da izpolnjujejo naših strank zadovoljstvo.Če so kakršne koli težave, se bomo odpravili za vas roku dveh delovnih dni.

Hepa filter Zamenjava za Xiaomi Dreame V9 V9P V10 Ročni Akumulatorski sesalnik za Čiščenje Filtra Roll Krtačo Deli, dodatna Oprema

[Funkcija] 100% popolnoma nova in visoke kakovosti.Iz visoko kakovostnega materiala, bolj trpežne.Filter za prah, filter izpušnega zraka, varovanje sesalnik motor.Zmanjšanje prah, cvetni prah in druge alergene v zrak, ki ga dihajo.Primerni za Xiaomi Dreame V9 V9P V10 Praznin.

[Funkcija]

Oznake: dreame v9 nas, mi roborock s50, nakup xiaomi dreame v9, 820t, v9 vakuumske, sesalnik xiaomi dreame v9 i, prehrano, ki vsebuje veliko xiaomi dreame v9, filter za ilife v55 pro, xiaomi hepa filtri, naprave, xiaomi hepa filter 4

Številka Modela za Xiaomi Dreame V9 V10 V9P
Funkcija 1 Tovarniško ceno + Visoka Kvaliteta + Nove blagovne Znamke
Podpora Padec Ladijskega Prometa, Trgovina Na Debelo
Vrsta Sesalnik filter/roll krtačo
Blago Sesalnik filter & roll krtačo
Količina kompleti za Xiaomi Dreame V9 V10 V9P
Funkcija za Xiaomi Dreame V9 V10 V9P
Blagovna Znamka Ruansan
Vakuumski Del Vrsta Filtri
Compatiable z za Xiaomi Dreame V9 V10 V9P

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi