M600 Pro Polnilna Wireless Gaming Miška Optični LED 2,4 GHz Računalniško Miško z USB Sprejemnik Tiho Kliknite 4 DPI 8 Gumbi

€10.70

€16.46

-34 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

POLNILNA & TRAJNO: vgrajena baterija za ponovno polnjenje ni potrebno zamenjati baterije.Z miško, s hitro cikel sistem za polnjenje nižja poraba energije in stabilno delovanje.Gre z najlon vrvice kabel za polnjenje, ki bo bolj trajen kot skupni kabel. (Pls Opomba: USB sprejemnik na dnu miške)

4 NASTAVLJIV DPI: 1000/1600/2400/3600 DPI prost prehod.Nič glajenje ali filtriranje za dosledno odzivnost in nadzor pri katerikoli hitrosti.

TIHO KLIKNITE: Levi in desni gumb tiho design, da dela ali je igra, v mirnem okolju, ne moti drugih.To bo samodejno lahko v spalni način, da shranite baterije, če je ne uporabljate.Pls kliknite katero koli tipko, da aktivna je.

BARVITA utripajoča LUČKA: Barvita LED utripajoča lučka spremembe izmenično (rdeča, zelena, vijolična in več), ne morete nastaviti na eno določeno barvo.Stikala za luč omogoča vklop/izklop LED lučke kadarkoli.

8 GUMBI: DPI, tipke, stikala za luč, kolesce za pomikanje, stran naprej, stran nazaj, levo tipko in desni gumb tihi klik.Se vrniti na namizje, z enim klikom,Ko brskate po spletnih straneh, lahko kliknete strani (naprej/nazaj) gumbov, da gredo na naslednjo ali prejšnjo stran.Nova zasnova En gumb stikala za luč za lažje krmiljenje Led luči.

Oznake: miške, mause sem fio, a4 tech, razer mamba žično brezžično, zrak tipkovnico, miško, lqs gaming miška, 3d, anime mouse pad, miško redragon, raton mi, slavno model o brezžični

Število Valjev 1
Slog 3D
Število Gumbov 7
FMOUSE Model F300
Vrsta Vmesnika USB
Poreklo CN(Izvora)
DPI 3600DPI
Način Delovanja Opto-elektronske
Paket Da,
Čas je, da trg Apr-14
Blagovna Znamka FMOUSE
Številka Modela m600 pro
Strani Usmerjenost Desno
Vrsta Napajanja Za ponovno polnjenje
Vrsta 2.4 Ghz Brezžična
Bruto teža 120g

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi