Najnovejši Visoko Kakovost 960 Kilometrov TV Antena 4K HD 1080P DVB-T2 Digitalni Življenje Lokalnih Kanalov, Snemljiv Ojačevalnik Signala Booster

€2.64

€3.72

-29 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis:

Super Tanke Zaprtih HDTV Antena: Naše Super Tanek Antena je posebej zasnovan za sprejem digitalne over-the-air (OTA) TV oddaj iz vse vaše lokalne televizijske postaje.Zato nikoli ne bodite izjemno dragi, kabelska ali satelitska pristojbine znova in dobili vse svoje lokalne postaje na kristalno jasno, kakovost, popolnoma brezplačno.

Značilnosti:

1.Brezplačno Full HD Kanali: Visoka Kakovost Nova Generacija Zračnih človek lahko znebiti visokih pristojbin za gledanje digitalne TV.To Posadke, ki je združljiv s TV pretvornik škatle in na stotine digitalni televizorji/4K Ultra hd (4K UHD) Televizorji, kot so ABC, CBS, NBC, PBC, Fox.vključno z lokalnimi novicami, otrok in šport, vremenska napoved, risanke in izobraževalne programe, itd.Enostavno in Brezplačno Orodje Za Življenje, Za Sprejem Kanalov Brez Mesečni RAČUN

2. Super Tanek in Enostaven Za Uporabo: TV Antena lahka kot pero, vam omogoča, da ga postavite kamorkoli in brez moči.Z Edinstveno Plastično Lupino in Srebro Blatom, uvoženih iz ZDA, vse dodatke, ki so vse čistega bakra za zagotovitev stik svoboden.HDTV digitalni antene z za 16,5 ft nagovoriti kabel, Ojačevalnik Signala Booster, Rezervnih 3M Nalepke.Namestitev je vetrič s samo 3 korakih: razvitje, ga vklopite in skeniranje kanalov.Lahko jo postavite visoko na okno (zelo priporočljivo)

3.Nadgradili Ojačevalnik & 960 KILOMETROV Dolgo Obseg: sprejem tega HDTV Posadke, ki je optimiziran za najbolj resonable pogoj, ki je vključeno snemljivo Ojačevalnik, da prenaša signale v maxmal 960 kilometrov območju.ki pridobijo ojačevalnik je na splošno višje od 2-4DB.Prejemanje tem zraku lahko trdili, da se Najnovejše Tehnologije, v letu 2018, ki sprejema upgrated 5-10% od prejšnje različice.

4.Full HD Kristalno Jasno TV: novi okolju prijazni zaviralci gorenja PC mehkega materiala in visoko zmogljivih ultra-tanek design vlago in zaščito pred strelo, da naš notranji HDTV iz Zraka.Naše smart tv antena sprejme nadgrajeno Ojačevalnik Signala Booster z vgrajeno Smart Čipu IC, Naslednje generacije & Kristalno Jasno Filter Tehnologijo prenaša signale v 960 kilometrov območju.Nova tehnologija filtri iz mobilnega in FM signalov, ki nastanejo v jasnejša slika, nizka raven hrupa

Notranji HDTV Antena Značilnosti:

1) Odličen sprejem na vse FM/VHF/UHF kanalov.

2)Lahko varno naslikal tekmo vsak dom dekor, ki ne vpliva na recepciji ali posledično izgubo signala.

3) super mehko, unobtrusively tanka in močna sprejem zmogljivosti, da ta antena top izbira za vsak dom.Hišna TV Antena tehnični podatki: Frekvenčno območje: 47-230MHz, 470-862MHzReceiving obseg: FM/VHF/UHFGain: 28dBOutput Ravni: 100dBµVImpedance: 75ΩNoise slika: ≤3dB

4.Kabel antene dolžina:3.3 M

Prosimo, Upoštevajte,:

1.Za flatscreen HDTVs, prosimo, preverite TV ročno, da preverite, ali TELEVIZOR ima vgrajen sprejemnik za sprejem over-the-air oddaja, in poskrbite, da ta sprejemnik lahko sprejema HD signali, ali pa jih ne bo mogel sprejeti in gledati HD kanalov.

2.Retune vašega TV-ja in/ali digitalno polje, od časa do časa, da se zagotovi sprejemanje vseh razpoložljivih storitev.Retuning traja le nekaj minut pomočjo daljinskega upravljalnika.3.Kakovost signala določa kakovost slike in koliko kanalov, lahko prejmete.Ko boste prejeli antena, trnek do vašega TV, in poskusite premikanje okoli vašega doma, da bi našli umestitev najboljši signal.Morda boste presenečeni, koliko HD kanali, ki jih lahko prejemate!

3.To je ojačanim anteno.Če signal ni mogoče prejemati, kadar uporabljate zunanji ojačevalnik, odstranite ojačevalnik in poskusite znova.V nekaterih primerih ojačevalnik lahko povzroči self-nihanje.

Nastavite Vodnik:

1. korak: Priključite konec pritrjen koaksialni kabel ANT/V priključek na hrbtni strani

TELEVIZOR ali Digitalni Pretvornik Polje,Priključite USV priključite v vrata USB na TELEVIZOR ali Digitalni Converber Polje.

Korak 2: ročni antene, blizu okna, ga postavite vodoravno ali navpično.

Korak 3: na TV ali STB 's nastavitvenem meniju nastavite sprejemnik način za "Antena" ali " Zrak "Za podrobnejša navodila, prosimo, obrnite se na svojega TV navodila za uporabo.

Korak 4: V TV' s ali STB 's nastavitvenem meniju nastavite TV, da se "scan" za kanale.Ta je včasih lahko navedena kot auto-program,auto-scan,iskanje postaj ali skeniranje kanalov.Posvetujte TV ročno ali podrobna navodila.

5. korak: Če je prejemanje občasnih, poskusite premikanje anteno na drugo lokacijo in rescanning TV do optimalnega položaja ne najde.

Korak 6: Popravek antene na optimalni položaj, ki ga našel.

Seznam Vsebine:

1*Najnovejši Visoko Kakovost 960Miles 4K HDTV Antena z Ojačevalnikom

Prosimo, Upoštevajte,:

1.Za flatscreen HDTVs, prosimo, preverite TV ročno, da preverite, ali TELEVIZOR ima vgrajen sprejemnik za sprejem over-the-air oddaja, in poskrbite, da ta sprejemnik lahko sprejema HD signali, ali pa jih ne bo mogel sprejeti in gledati HD kanalov.

2.Retune vašega TV-ja in/ali digitalno polje, od časa do časa, da se zagotovi, ki jih prejemate.

1) sprejemamo Alipay , Zahodne Unije , TT .Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI .

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU .

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

Oznake: antena jasno, tv, kebidumei antenski ojačevalnik, preprost tv kanalov, antena dvb t2, ul antenski ojačevalnik, dvb t2 sprejemnik, antena zaprtih tv, du tv kanalov, dvb t2 signala booster, jasno, tv antenski ojačevalnik

Paket Da,
Številka Modela DD01937
Frekvenčni Razpon 47-230MHz, 470-862MHz
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta V zaprtih prostorih
Blagovna Znamka Rondaful

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi