Nepremočljiva Kolesarski Vrhnji čevlji Kolesarski Čevlji Zajema Kolo Reflektivni Windproof MTB Cesti Pozimi Toplo Runo Bike Zakleni Zaščitnik

€9.52

€14.65

-35 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Bullet Točk:

1、brezskrbno Vožnjo: brezskrbno vožnjo v jesen/zima/deževno vreme, nepremočljiva in topla čevelj zajema, hladno in toplo, windproof in dihanje, anti-skid.

2、Notranje Žamet: notranji žamet ima dobre toplino in je pravi material lahko, da zimsko jahanje ne hladno.

3、Bolj odporne na Obrabo: V keira vlakna, je bolj odporne na obrabo.Na dnu čevlja pokrov je izdelan iz Kelaf vlaken za preplete in dobro žilavost.

4、Spredaj in Zadaj Petah: sprednji in zadnji pete so izdelani iz odporne na obrabo gume.Sprednji in zadnji pete so izdelani iz odporne na obrabo gume.Tesen šivanje naredi pokrov nastavka za bliskavico, bolj trpežne.

5、Varnostni Reflektivni Design: varnostni odsevni design pokrov nastavka za bliskavico dodaja varnostni odsevni material za pete in straneh, zaradi česar je varen za vožnjo ponoči.

Specifikacije:

Ime: Kolesarski Čevelj Pokrov

Sestava: SBR/poliester/gume/Keira

Pakiranje seznam

1 Par Čevljev, ki Zajema

Oznake: pokrov čevelj, drsanje čevlji pokrov, kolo čevelj cestno kolesarjenje pozimi, izposoja overshoe, treking kolesarjenje čevlji, zimski čevelj kritje hoja, cestno kolo pokrov nastavka za bliskavico pozimi, kolesa, pokrov nastavka za bliskavico nepremočljiva, corolla boot zajema, luksuzni čevlji pokrov

Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi