Torbica Najlon Molle Vrečko Taktični Pas EOS Torba za Orodje Preživetja Nepremočljiva Nazaj Pasu na Prostem Pripomoček Primeru Molle Torbica za Telefon

€5.85

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnosti:

1 iz visoko kakovostnega nylon material, z značilnostmi okolja, nepremočljive, odporne na obrabo, trajne, trganje, stroj.

2 torbica je trajen zadrgo humanized design, ki je nemoteno odpiranje in krpo pouch, ki je priročen za uporabo.

3 torbica je molle sistem na hrbtni strani vrečke, ki lahko visijo v pasu, jopič, nahrbtnik za prosti roko, ko ste na prostem.

4 Zakonska ravni načrtovanja, zadrgo z odlično kombinacijo dostop razvrstitev bolj intimno.

5 torbica je visoko kakovostne varnostne sponke design na hrbtni strani z lastnostmi visoko varstvo okolja, neškodljiv material, visoko trdnost kombinacija gladko, brez razpok in deformacij.

6 Zasnovan kot molle vrečko, ki se lahko uporablja kot majhen, EOS torbica, lov molle torbica, utility pripomoček, torbica, pas, torbo, prestavi torbico ali pas paket.

7 torbica je super orodje, pripomočki za EOS pribor, svetilke, tipke, kovanci, medicinske opreme in vse ostalo, kar potrebujete zlahka dostopne.

8 Posebej narejene za kampiranje, pohodništvo, ribolov in druge športe na prostem, ki bi lahko veliko darilo za outdoor športne navdušence.

Specifikacije:

Material:Najlon

Teža:100 g

Barva:Črna

Velikost:6x6x1.5 cm

Šport Tip:Plezanje,Ribolov,Kolesarjenje,Kampiranje,Pohodništvo,Avanture,Potovanja

Tema:Šport

Spol:Moški,ženske,unisex

Značilnosti:Prenosne,trpežne,lighatweight,odporne na obrabo,nepremočljiva,trganje

Tip:Pas Vrečko

Paket je vključeno:

1x Zunanji Najlon Torbica Molle

Pošiljke:

Če ste naročilo,prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Na splošno,bomo poslali predmete v najkrajšem možnem času ko je vaše plačilo, je končan.

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah,kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine,broderage taks,dajatev in davkov, za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov,in kupci, ki so odgovorni za carine.Razumem, da ste zaskrbljeni zaradi morebitne dodatne stroške za postavke.Na podlagi preteklih izkušenj.

Napovedi:

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili.kupec bo odgovoren za tako škodo ali izgubo, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Oznake: molle taktični dodatki, prenosni medicinske torbica, ptica na prostem, idogear multicam, emerson, vrečko eos, kawaaii primeru telefon, eos orodje, vrečko telefon, molle taktični

Značilnosti Prenosne,trpežne,lighatweight,odporne na obrabo,nepremočljiva,trganje
Številka Modela YZ0984B
Velikost 6x6x1.5cm
Teža 100g
Material Najlon
Tema Šport
Šport Tip Plezanje,Ribolov,Kolesarjenje,Kampiranje,Pohodništvo,Avanture,Potovanja
Spol Moške,ženske,unisex
barve črna
Vrsta Pas vrečko

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi