Taktično Vojaško maskirno Šal Večnamensko Vojske Dihanje Očesa Šal Zaviti Masko Shemagh Tančico za lov na prostem Pohodništvo

€2.79

€3.98

-29 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis........................................................... 100% popolnoma nova in visoke kakovosti Velikost: 160 x 45 cm Mehka, dihanje, priljubljena in udobna Lahka in enostavna za shranjevanje Večnamenski prikrivanje šal se Lahko nosi okoli vratu, glave ali rami Gub, in paketi v različnih stilov, ki so okoli glave ali vratu ali obraza, ki je Idealen za na prostem vojne igre Barva: ACU prikrivanje Material: bombaž in iz sintetične tkanine, mreže, Vsebina Paketa: 1 x Šal

Prikaz Izdelka......................................................

Sorodni........................................................

O Plačilu...................................................

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O Pošiljki..................................................

1)Mi Ladje po vsem Svetu, razen nekaj oddaljenem področju.

2)Izdelki bodo poslani v 1 delovnem dnevu, ko je plačilo prejeto.Obstaja številko za sledenje z vsak paket.

3)čas Dostave je odvisen od cilja in drugih dejavnikov.Dostava čas med prazniki (Božič, Kitajsko Novo Leto ipd.), lahko traja dlje kot običajno čas.Prosimo, dodajte še 5-10 dni zamude.

4)prosim, pustite me sporočilo z vaše celotno ime, če ste naročilo, kupci Rusijo in Ukrajino, je treba pustiti polno ime!ali, ne moremo ladji je za vas pravočasno!hvala za vaše sodelovanje v vnaprej!

5) če postavite več kot eno naročilo in naslov za dostavo je enak , bomo jih poslali v en paket!če imate zahteve na tem!veselimo se vaše razumevanje!

Država

Čas poštnine

Opomba

ZDA

7-14 delovnih dni

≥20 dni, da me kontaktirate

Avstralijo, Kanado, Združeno Kraljestvo

15-25 dni, včasih 30 dni

≥30 dni, me kontaktirajte

Francija

15-28 dni, včasih 30-35 dni

≥35 dni, da me kontaktirate

Rusija, Brazilija, Španija

20-40 dni, včasih 40-45 dni

≥45 dni, da me kontaktirate

Druge države

Običajno 25-30 dni, da dosežejo

≥30 dni, me kontaktirajte

Stranka Serviserja Delovnega Časa (Peking GMT+8 Časovni Pas)

Ponedeljek-Petek

Sobota

Nedelja

8.00-6.00 pm

Dan

8.00-6.00 pm

Opomba: Če izpolnjuje vse težave, preden se u iti, da odprete primeru ali povratne informacije, pls stik z mano prvič in bom poskusil moje najbolje, da vam pomaga, bom odgovori vaše sporočilo in rešiti vaš problem asap med delovnim časom, ne morem odgovoriti vaše sporočilo bo v soboto,pls razumeti, hvala!Vedno sem poslal vse parcele s priporočeno pošto z sledilno številko, hvala!

*Ta oblika je za sklic.Drugih držav, se lahko sklic sosednjih držav, prevoz čas.če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, pišite mi!

O Povratne Informacije..................................................

1)Vaše mnenje je zelo pomembno za nas, si vzemite nekaj sekund, da pustite veliko povratnih informacij(5 zvezdic), če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.

2)smo vedno ponudi najnižjo ceno za najboljši blaga in storitev za vas.

3), prosimo, obrnite na nas pred odhodom 3 zvezdice ali 1-2 zvezde povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in dopust vam srečno nakupovanje razpoloženje tukaj.Hvala!

O Nas..............................................................

Oznake: prikrivanje zavetje, očesa šal, očesa maskirno mrežo za lov, airsoft šal, prikrivanje šal, očesa vojaške, vojaške šal, vojaške cev, camouflag neto, vojska neto

Blagovna Znamka CLUSGO
Tip
Material Poliester
Slog Aktivna
Poreklo CN(Izvora)
Spol
Uporaba
Ime Taktične Vojaške Šal
Številka Modela KSF-očesa
barve črna tan zelena
Vzorec Tipa Trdna

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi