Usb Mini Krat Ventilatorji, Električni Prenosni Imajo Majhna Navijači Izvirnost Majhen Dom Gospodinjski Električni Aparati Namizni Ventilator

€13.30

€21.79

-38 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Usb Mini Krat Ventilatorji, Električni Prenosni Imajo Majhna Navijači Izvirnost Majhen Dom Gospodinjski Električni Aparati Namizni Ventilator

Bullet Točk: 1、Enostaven za Prevoz: mini vratu-viseče prezračevalne ima dvojno posnetek oblikovanje, tudi če je vaš majico ali hlače so podjetja, se lahko uporablja za namestitev ventilatorja.Najpomembnejša prednost je, da pri tem ventilator in kul, lahko proste roke za druga delovna mesta.

2、Nastavljiv Design: ventilator značilnosti nastavljiv smer vetra, ki je levo in desno 30 stopinj, smer vetra, in da veter piha v smeri, ki jo je mogoče zakleniti za boljši učinek hlajenja.

3、Kompakten in Lahek: mini posnetek fan je še posebej primerna za žep uporabo.In ventilatorja je kompaktne velikosti in dvojno povratne posnetek oblikovanje.Je zelo lahka, tako da jo lahko uporablja tudi kot zunanji ventilator.Je zelo enostaven za prevoz, ko ste na poti, sprehod ali zvečer ven v pregrejejo in visoke temperature okolja.

4、Enostaven za Uporabo: ventilator lahko uporabljate z USB polnilci, prenosniki, računalniki, power bank in drugih USB-naprav, omogočenih.

5、nastavitev Hitrosti: ventilator značilnosti hitrost tiskanja + prihranek energije + 1 leto garancije, in to zunanja oblika 3-raven hitrost modela, in to je prenosni ventilator, katerih hitrost vetra je mogoče prilagoditi glede na vaše potrebe.

Tehnični podatki(o):

Model: Pas Fan

Vrsta baterije: litij-polimer baterija

Baterija: 4000 mah (3,7 V / 14.8 WH)

Delovni čas: low speed mode - 8 ur, zmerno speed mode - 5 ur, high speed mode 3.3 ur

Čas polnjenja: približno 3-4 ure

Velikost izdelka: 109 * 80 * 49 mm/4.29*3.15*1.93 v

Pakiranje velikost: 120 * 100 * 55mm/4.72*3.94*2.17 v

Teža izdelka: fan - 220 g, z package teža 270 g

Izdelek hitrost: nizka hitrost - 4500 vrt / min zmerne hitrosti - 6000 vrt / min, visoke hitrosti - 7000 vrt. / min

Seznam Vsebine:

Gostitelj za Ventilator * 1

Kabel USB * 1

Oznake: zložljivi fan človek, avto ventilator, air avto hladilnik, elegantno zložljiva fan, enostavno zložljiv fan, baseus zložljiva fan, zlato ploščico, zajček zložljiva fan, zlato headdress, goat metal

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi