Led Simulacija Plamena Učinek Žarnice E27 E26 Znanja Koruza Lučka za Posnemanje Ogenj Utripanja Dekoracijo ogenj učinek sijalka Brezplamensko

€7.14

€12.09

-40 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Led Simulacija Plamena Učinek Žarnice E27 E26 Znanja Koruza Lučka za Posnemanje Ogenj Utripanja Dekoracija žarnice Brezplamensko

Za ples z krasen in čudovit svetlo plapolanje ognja in uživaj!Ta žarnica vam pomaga sanje ! Njegove žive, umetni in dinamično vizualni učinek bo ujeti tvoje oči, takoj.Kaj še čakaš?Samo pridite in nakup!

Značilnosti:

Umetni ogenj žive, dinamično plapolanje ognja, simulira narave, požara, vendar brezplamensko.

Dve dodatni razsvetljavo načinov: 1 način(plapolanje ognja način);3 načini(vedno svetlo način, dihanje način, spremenite, kot vam je všeč, vsak čas, ko je izklopljen.)

Varne in varčevanje z energijo, okolju prijazno in stroškovno varčevanje SMD2835 LED svetlobni vir.

Okrasite vaš prostor s svojo toplo in udobno plamen barve, vam mirno romantično in sproščeno trenutek.

Ko prižgejo plamen luči in nato s fascinantno Jazz glasbo, ki vam omogoča boljši spanec.

Se pogosto uporablja v spalnici, dnevna soba, bar, hotel, nočnih klubih, na prostem vrtovi, vilami, poročna dekoracija, stranke, itd.

Inovacije Razsvetljavo, inovativne darila za otroke, moške in ženske, veliko presenečenje in sladko, ki je prisoten na rojstni dan ali različnih festivalih.

Da bi vam, da se spomnimo dobrih starih časih, ko deluje v lepi večer, ustvarjalni ogenj luči ravnal kot film & festival ponaredek ogenj.

Specifikacije:

Napetost: AC85-265V

Moč: 5-6w

Vir svetlobe: LED

Vrsta LED: SMD2835

Količina Led: 99

Osnova tip: E26,E27 ( neobvezno )

Temperatura barve: 1800-2000 K (Rumena)

Dve dodatni Razsvetljava:način 1 način(plapolanje ognja način)(5w)/3 načini utripanja plamen način,vedno svetlo način,dihanje način)(6w) (izbirno)

Draženje kota: 360°

Material: PC

Postavka velikost: 5 * 17,4 cm/2 * 6.9 v ( D * H )

Element teža: 112g/2.2 oz

Paket velikost: 17.6 * 5.1 * 5.1 cm/6.9 * 2 * 2v ( L * W * H )

Package teža: 80 g/4.6 oz

Opomba:

Ta izdelek je non-nepremočljiva, prosimo, uporabite previdno.

Package seznam:

1 * Žarnica

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 45 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Čas Dostave:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.atticus.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.atticus.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: led žarnica e27, ponaredek plamen svetilke, plamen led, ogenj napadalec, e26 led, e27 led plamen svetilke, 4w led, ponaredek plamen, sveča učinek, žarnica plamen

Življenska Doba (ur). 50000H
Število LED Čip Drugo
Napetost AC85-265V
Kot Snopa(°) 360°
Svetlobni Tok 500 - 999 Lumnov
Oblika Plamen
LED Čip Znamka Epistar
Led Žarnice Tipa Sveče Žarnice
Moč Strpnost 1%
Postavka Vrsta LED Žarnice
Blagovna Znamka Tomshine
LED Čip Model 2835
Certificiranje ce
Dolžina 6.9in
Priložnosti Dnevna Soba
Barvna Temperatura 2700
Osnovna Vrsta E27

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi