2nahrbtnik ChromLives Super Objemka Rakovice Objemka Fotograranje w/ 1/4" 3/8" Nit Palico Klešče Klešče Posnetek DSLR Ploščad Kamere, 15 mm Palice, Lučka

€11.92

€14.54

-18 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Ta super objemka je univerzalno, ki se lahko določi na katerem koli obliki telesa, kot so kamere, luči, dežniki, kljuke, police, ploščato steklo, prečnih palic,itd.Super Objemka Prihaja s standardno 1/4"-20 in 3/8"-16 nit.Se lahko namesti praktično kjerkoli.Non-slip gumo na notranji strani zagotavlja trdnost in stabilnost.Maksimalno odpiranje premer: 2.16".Idealen za pritrdilne elemente za 0,6"-1.73" v premeru.Močne konstrukcije.Ta Super Objemko je izdelan iz lahke Zlitine Aluminija in nerjavečega steel.Net teža: 4.6 oz. .Najboljši Teža tovora:0.5-2.5 kg.Paket vključuje 2x ChromLives Super Objemka Super Deščice je iz masivnega anti-russtainless jekla in lahke aluminijaste zlitine s črno eloksiran zdravljenje za večjo trpežnost.Ta mini super objemko se lahko priključi na vse majhne velikosti, oblike telesa, kot 15 mm palice,kamere, luči, dežniki, kljuke, police, ploščato steklo, prečnih palic, tudi drugih Super Objemke.

Super objemka prihaja z univerzalno 1/4"-20 in 3/8"-16 nit, ki omogočajo več postavitve, kot so odpravljanje glavo žogo na to, da povežete vaš led luči,akcijska kamera,mikrofon.In obstaja več nastavitev možnosti za namestitev vašega fotoaparata, fotografske opreme.

Paket vključuje 2x ChromLives Super Objemka

Ta Super Spono lahko z Max open(pribl.):2.16 cm.Predlagamo vgradnjo obliko cevi/cevi postavke z velikostjo za 0,6"-1.73" v premeru.

Opomba: To ni izvirno Manfroto super objemka, vendar super objemka v manjši velikosti.Deluje zelo dobro in lahko imajo težka teža konfiguracije.

Oznake: SMALLRIG, 15 mm aluminijasto palico, fotoaparat ploščad rami, fotoaparat palico, dslr, fotoaparat ploščad, kletka fotoaparat, dslr ploščad rami, rod smallrig, 15 mm objemka

Številka Modela clamp0034
Blagovna Znamka wellchosen
Paket Da,

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi