Limegirl Poli UV Gel Nastavite Builder Gel Nohtov Jasno Akril Gel Hitro Izgradnjo Prst Razširitev Soak Off UV Gel Lakov, Prikrivanje

€5.96

€12.17

-51 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Limegirl Poli Nohte Gel Kit Komplet 8pcs Najboljše Kakovosti Komplet Lakov za Razširitev Poli UV Gel Nastavite Nohti Jelly Gel Manikura za Nohte Art Design

15g nov prihod visoke kakovosti poli nohte gel 12 kompletov za izbor , prodajo za celo vrsto tudi .Razširitev vaše naravne nohte, da ustvarite več nail art design.Prikrivanje in okrepiti vaše nohte s trajno bleščečo dlako.Na voljo tako za profesionalno uporabo in osebno uporabo.

Sprejemamo kreditne kartice WebMoney WM TT Western Union Qiwi denarnice, in tako naprej.Kupec morali odgovorni za vse davke ali dajatve, ki se zaračunavajo za svoje lokalne samouprave, če obstaja kakršen koli pristojbine.

Vaše Zadovoljstvo je naš glavni cilj in vaše mnenje je za nas zelo pomemben.Želimo, da naši kupci 100% zadovoljni z njihovim namenom.

Ko prejmete predmet in zadovoljni z izdelkom, prosimo, vzemite si trenutek, da nas pusti pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.Bomo pustite 5 Točk DSR povratne informacije za vas.

Če iz kakršnega koli razloga niste zadovoljni z nakupom, prosimo, kontaktirajte nas preko e-pošte ali sporočilo in se bomo potrudili, da rešitev tega problema.

NE pustite, nevtralne ali negativne povratne informacije, brez komunikacije z nami.

1), Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, da nam pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami pregled, ki je za nas zelo pomembno.Bomo zelo cenim, če lahko pustite vaš pravi občutek tukaj.

2)Če niste zadovoljni s predmeti ali naše storitve, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli povratnih informacij , se bomo odpravili takoj, hvala vam!

1), Če je vaš izdelek je prikazana kakovost problem , pls posneti fotografije, ki jih želite, nas, da preverite, po preverjanju, bomo poslati vaš paket ali polno nadomestilo .

2)Če je vaša parcela je izgubil ali ne, prejetih v 60 delovnih dneh, bomo poslati vaš paket ali polno nadomestilo .

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil .

1)Na debelo, vam bomo ponudili dicount, če se obrnete na nas, preden boste plačilo

2)Za-spusti dostave, mi lahko pošljete blaga, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo nobenih informacij o nas, če vam ni všeč.

Če vam je všeč naših izdelkih, vas prosimo, dodajte svoje trgovina na seznam "Moji Favoriti" seznam.

Če imate kakršno koli težavo, prosim, pustite sporočilo nam ,mi bo odgovoril vaš e-pošti v roku 24 ur in tudi potrudili, da rešiti vaš problem.

Oznake: gel komplet za nohte, polygel nasvet komplet za nohte, gel lak set, builder gel nohtov, nail art, komplet ženske, dh nohti, sxc sijaj polygel kit, gel za nohte, mgo, lak

UV LED Gel Bleščice Poli Nohte Gel SET
Velikost 15ML
Sestavine Smole
Številka Modela ZH114
Tip 3 Kameleon Poli UV Gel
Material Plastični
Funkcija Podaljšanje Nohtov Dolžina
Blagovna Znamka Limegirl
Vrsta Poli Nohte Gel kit
Količina 1 Komplet
Poreklo CN(Izvora)
barve 24 Barv
Jelly Gel Zdravilo 30-60s
Tip 2 Prikrivanje Težko Gel
Z Uporabo Podlak /Poli Nohte Gel/Nadlak
Orodja UV/Led Lučka za Nohte Obliki,Nail Art Svinčnik
Soak Off soak off uv led, odstranjevalec na voljo
Postavka Vrsta Gel Nohtov

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi