Novo Za Toyota Hilux Vigo Visoko Kakovostne ABS Senzor Hitrosti Kolesa Zadaj Levo 2010-89546-0K070 895460K070

€9.07

€10.19

-10 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

1. O Color: Zaradi razlike med različnimi monitorji,slike morda ne odraža dejanskih barvo elementa, le potrebščine so za sklic.

2. O Velikosti: Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.

3. Edini način, da se 100% prepričan, da dela, ki bo ustrezal vašem vozilu, je, da preverite vaše originalni del, številko lahko pokličete tudi na vašega lokalnega trgovca ali mi pošljite e-pošto za pomoč.

4. Delamo tako težko z vsako posamezno stranko, da bi obravnava na www.atticus.si prijetna izkušnja, če je kakovost vprašanje s postavko prejeta, ne pišite nam takoj, daje negativne povratne unrationally ne bo pomagalo na vseh.Vse težave je mogoče rešiti z dobro komunikacijo.

1. Deli številka: 89546-0K070

2. To je NOVA blagovna ZNAMKA Del, smo garancija, da delajo dobro in hitro odpošiljanje.

1. Smo res potrebujejo vašo pozitivne povratne informacije in petih zvezdic.

2. Če imate kakršne koli preiskave, o predmet, prosim, skozi stati v notranjosti pismo ali e-pošti, da nas kontaktirate in vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času, če ni odgovora za vas v roku 48 ur, prosimo, preverite neželene pošte v svoj poštni predal.

3. Če ne morete najti svojo številko dela(OEM) v moj seznam, preprosto vpraša in bom poskusil, da vam pomagamo.Imamo na stotine vrst parkirni senzorji in bo primerna skoraj za vse modele.

4. Če iz kakršnega koli razloga imate težave za predmet, se najprej obrnite na nas pred odhodom vse Nevtralne ali Negativne povratne informacije.Bomo rezervnih ne prizadevajo, da odpravite vse težave za stranke.

1. Sprejemamo plačila s Kreditno Kartico, bančnim Nakazilom in druga Plačila, ki www.atticus.si podporo.

2. Plačilo mora biti dostavljen v 19 dneh od dražbe zapiranje.

3. Navedite vaše posebne želje (barve, paketov, vrednost izjava, itd.) ko bo plačilo, ali pošljete sporočilo na nas.

1. Če imate nekaj težav z barvo, velikost, kakovost ali druge težave, se obrnite na nas prosto, preden ste nam nevtralno/negativne povratne informacije.

2. Bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije takoj, ko www.atticus.si nam omogočajo, da zapustijo povratnih informacij.Mi je toplo, kot da vam zadovoljijo rešitev.Če imate radi naše element, toplo pričakuje pet zvezd povratne informacije.Bomo težje delo, da vam zadovoljijo storitev.

3. Ker vaše mnenje je za nas zelo pomembno, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, najlepša hvala!

4. Hvala za brskanje element.Srečno nakupovalno izkušnjo in lep dan! :)

Oznake: a8 icepower, cc2538, hilux vigo, hilux, corolla, sim7600, din toyota hilux vigo, toyota hilux, hilux revo rocco, microfon stojalo

Avto Maker Za Toyota
Občutljivost STANDARD
Histerezo STANDARD
Ločljivost STANDARD
Linearni STANDARD
Tip Senzorja Holzer
Blagovna Znamka SIREK
Merilno Območje STANDARD
Ponovljivost 89546-0K070
Proizvajalec Številka Dela 89546-0K070
Izmenjave Številka Dela 895460K070

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi