200pair Super Tanek Gel Trepalnic Obliž, Obliži Za Trepalnice Najboljše Očesne Blazinice za Oči-Kraž Papirne Nalepke

€8.35

€11.92

-29 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

200pair Super Tanek Gel Trepalnic Obliž, Obliži Za Trepalnice Najboljše Očesne Blazinice za Oči-Kraž Papirne Nalepke

To gladko brezplačno gel za Oči Blazinice, ki je idealni tip za professionalist uporabo med podaljšanje trepalnic.To je kot nalašč za vrsto, ki pokrivajo vse pod trepalnice, ki bo vaše delo hitrejše in čistejše.Lepota Trepalnic Nalepke: Bistveno orodje za Podaljšanje Trepalnic.Uporabite za ločevanje nihanja trepalnic, ko se delovanje nihanja trepalnic ne bodo sprijele.Uporaba: Pred cepljenjem umetne trepalnice, nanesite na spodnji trepalnic osamiti zgornje in spodnje trepalnice.Material: Ne Tkano Krpo + Hydrogels + Pearlized Film Sestavine: Voda, Glicerin, Alantoin, Sorbitol, Natrijev Polyacrylate, Celulozni Gumi, Polyacrylic Kisline, Ricinus Communis (Castor), Semena, Olja, Triethylhexanoin, Kaolin, Vinska Kislina, Aluminija Glycinate, Titanov Dioksid, Disodium EDTA, Methylisothiazolinone, Iodopropynyl-butylcarbamate, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Extract Zadnji Datum Proizvodnje: Velja za tri leta, KAKO UPORABLJATI 1. Temeljito čisti in suhi obraz 2. Odstranite obliž iz plastičnih linijske 3. Popravek pod očmi med trepalnic 4. Odstranite obliž počasi od robov Seznam paketov: 100/200 u Eye Gel Obliži za Trepalnic Razširitve Dragi prijatelj, ti izdelki so vse opraviti strog celovito razkuževanje zagotoviti svoje zdravje.Če želite večji količini in potrebujejo vaš logotip, natisnjen na embalaži, lahko storimo za vas.Vse OEM bo v redu, smo tovarniško dobavo ! :) Opomba: 1. Hranite zunaj dosega otrok. 2. Za zunanjo uporabo. 3. Preprečiti stik z očmi.Če obrnite se zgodi, sperite oči z hladno vodo. 4. Prenehajte uporabljati v primeru, kože ali draženje oči/rdečica.obrnite se na fizičnem, da je to potrebno. 5. Ne uporabljajte na kožo, ki je občutljiva za povoji, trakovi ali peel-off maske. 6. Izogibajte se uporabi na madeže, mozolji, irrtated ali sunburned kože. 7. Uporabite takoj po odprtju.

Naročila & Dostava In Nas Kontaktirajte & Povratne Informacije

Naročila & Ladijski Promet 1. Nalogi bodo obdelani v roku 48 ur po tem, ko je prejel preverjeno plačilo.Boste obveščeni on-line, ko je dobavljeni in sledenje podatkov običajno bo posodobljeno v roku 72 ur.Naročil ne obdelujejo za pošiljke, ob koncu Tedna ali Praznikih. 2. Če skupno ceno manj kot 10 dolarjev, številko za sledenje ne morete spremljati, ker je ni registriran.Prosim, ne odprete spora v 60days čas dostave. 3. Vse blago, ki se bo 25-45 delovnih dneh najbolj countrys.(Južna Amerika bo 45-90 delovnih dni.) 4. Če paketa ne prihodom v 60 dneh (Južna Amerika 90 dni), bomo povračilo ali poslati, zato prosim, ne odprete spor, če paket ne pridejo pred tem časom.Hvala vam za vašo podporo.Pišite Nam: skrbimo za naše cenjene kupce, če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, pišite nam, naše Storitve za Stranke štabi bo zelo vesel, da vam pomaga.Smo poskušali naše najboljše, da odgovor na vašo e-pošto, kakor hitro je mogoče, vendar pa zaradi velikega obsega dnevnih dohodne e-pošte in časovni pas razlika, bomo morda ne boste mogli odgovoriti na vaša e-pošto takoj.Prosimo, dovolite 24 delovni čas za nas, da odziv.Povratne informacije: Smo trdo delati in poskušali naše najboljše, da poskrbite, da VSAKA STRANKA 100% ZADOVOLJNA z naših artiklov in storitev in odpravite vsako težavo za vas.

Oznake: razširitev trepalnico, angel trepalnic, 74mm, podaljšanje trepalnic set, trepalnic razširitve v koreji, najboljši farter, trepalnic koreja, best frienda, Dobro, a pulsator

Uporaba Hydrogel Obliži Za Podaljšanje Trepalnic
Vsak Majhen Paket Zmogljivosti 1 Par (2 Kosa) Eye Gel Obliži
Postavka tipa D Podaljšanje Trepalnic Obliži
Številka Modela A53 Obliži Za Podaljšanje Trepalnic
Umetne Trepalnice Band Drugo
Postavka Tipa B Obliži Za Trepalnice
Ki Se Uporabljajo Za Vse Kožo Podaljšanje Trepalnic Gladko Brezplačno Oči Blazine
Blagovna Znamka EmaYkeE-Up
Umetne Trepalnice Razvrstite Podaljšanje Trepalnic
Količina 100/200 Parov/Paket Nov Papir Obliži
Postavka tipa C Pod Oči Blazine
Proizvodni proces, Ročno Izdelani
Umetne Trepalnice Slog Naravni Dolgo
Velikost 100/200 Pairs/Pack Eye Gel Patches
Rok Uporabnosti 3 Leta Za Podaljšanje Trepalnic
False Eyelashe Tip Celoten Strip Trepalnice
Lažno Trepalnic Materiala Drugo
Datum Proizvodnje Najnovejši Gladko Brezplačno Pod Eye Gel Obliži
Predmet Tipa A Oči Obliži Podaljšanje Trepalnic
barve Kot Sliko Za Podaljšanje Trepalnic
False Eyelashe Dolžina 1 cm do 1,5 cm
Postavka Vrsta Lažno Trepalnic

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi