KRALJICA Band Tiskanja Ženske Poletje Letnik Tshirts O-vratu Kratek Rokav Prevelik Vrhovi Ženska Moda korejskem Slogu Oblačila majica s kratkimi rokavi

€9.18

€13.31

-31 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Oblikovalec koncepta:

Urbana moda za ženske, z eleganco, igrivost, in moda kot svoje duše, ki zasleduje modne preprostost in eleganco, moda za ženske lifestyle

Visoke kakovosti tkanine:

Dobro prepustnost in vlagi, prepustnost, prijazen do kože in mehko brez draženja, mehka na dotik

O Velikosti

Zaradi razlik v osebnih monitorji, lahko obstajajo majhne razlike med sliko in dejanskega izdelka.Zaradi različne ročne merilne metode, napaka je dovoljeno, da se približno 1-3 cm.Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek za podrobnosti.

Color Prikaži

Podrobnosti Design :

Svoboden izrez srajce in manšetami, mehko teksturo, klasičnih krog vratu design, mehko tiskanja teksturo, koži prijazna

Prikaz Izdelka

Glede barva razlika:

toplo opomnik, zaradi dejavnikov, kot so luči in nastavitve zaslona, morda rahlo barvno razliko med sliko in dejanskega izdelka.Prosimo, da podrobno risanje dejanske barve.Končna barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka

dostava:

Nudimo vse vrste različnih pošiljko storitve za različne zahteve, kot sledijo:

Naša kurirska služba, ki je na voljo za vas.Kitajska post zraka parceli.EMS, E-pošta.Običajno izberemo china post kot nosilec, hkrati moramo imeti pravico izbrati hitreje nosilec za vas.Čas prihoda, se za vsako vrsto logistike je drugačen.Če ste predmet carinskega in lokalno vreme, logistika se bo mogoče odložiti.Morate počakati potrpežljivo za izdelek.Tako, da bi za izdelek, da so prišli do vaše strani takoj, ko je to mogoče, morate natančno izpolnite ime prejemnika, telefonsko številko, in točne prejemnika naslov ob oddaji naročila.Če vaše podatke, je napačna in paket je vrnil, mi ne odgovarja, in stroške, ki nastanejo zaradi informacije, napake bodo kriti vas.Opozarjamo, mednarodni dostavo zelo odvisna od lokalne običaje in poštnih storitev.Lahko spremljate Vaš Paket Na Tej Spletni strani Za Sledenje Številka: www.17track.net/en (Kopirati Brskalnika, Da Odprete)

Povratne informacije:

1. Če ste zadovoljni z našimi elemente, Prosimo, vzemite si minuto, da pustite nam vaše pozitivne povratne informacije .

Smo odvisni od strank, zadovoljstvo za uspeh.Zato svoje pozitivne povratne informacije od 5 ZVEZDICAMI, ki je zelo pomembno za nas.

2. Če niste zadovoljni z našimi izdelki , Prosim, ne pustite vse negativne povratne informacije, preden stopite v stik z nami.

Naredili bomo vse, kar moremo, in dela z vami, da reši vse težave.Pošlji negativne povratne informacije, ni prepozno, če problem ni rešen.

Oznake: kraljica band tote, harajuku slog, bluzo ženske, Korejski slog, m kraljica, korejski majica, tshirt ženske, gd za ženska oblačila, moda korejski, uf letnik

Prodajne Poti Online čezmejnih izključne
Postavka Vrsta vrhovi
Dekoracijo NOBEN
Značilnosti 100% čisto nova Oblačila
Vrsta Tkanine Broadcloth
Ovratnik O-Vratu
Poreklo CN(Izvora)
Spol ŽENSKE
Vrhovi Tip Tees
Oblačila Dolžina Redni
Blagovna Znamka GLYia
Slog Nove ženske obleke 2020
Storitev dosežke Odlično
Material Poliester
Vzorec Tipa Tiskanje
Starost Starosti 18-35 Let
Rokav Slog Redni
Rokav Dolžina(cm) Kratka
poreklo proizvodnje Celinski Kitajski Tshirt Ženske
Številka Modela Majica S Kratkimi Rokavi Ženske

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi