IWS-0822/HS-700B Samodejno Luščenje Klešče žica striptizeta Multi-funkcijo elektrikar žice Kabel Rezalnik večnamensko Orodje

€11.60

€15.46

-24 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Dostava:

1.Zagotavljamo vam, da pošlje blago v 24-72 uro po potrditev plačila, razen počitniških. 2.Mi ladje, ki jih na Kitajskem post,ePacket,www.atticus.si Standardna Dostava ,po vaši izbiri pri dajanju naročil . 3.Če niste prejeli izdelek po 45 dni,vas prosimo, da nas kontaktirate.Mi bo vsa naša prizadevanja, da odpravite težavo. 4.Nismo odgovorni za zamude causedby carinskih Uvoznih dajatev,davkov ali drugih customscharges. 5.Če potrebujete več hitro dostavo, se obrnite na nas za uporabo EMS, DHL, TNT, ekt in plačati dodaten tovorni stroškov. 6.Za ruske strankam, ne pozabite, da nam ponujajo svoje polno ime, ali je vaša parcela ne more biti pravilno dostavljena v vaš konec, in ne bomo nosijo izgubo.

Plačilo:

1) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila. 2) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni. 3)Smo samo ladjo po potrditvi naslova in prejemnikom, ki jih www.atticus.si.Preden ste plačali, vas prosimo, da preverite, ali je vaš naslov in prejemnikom v www.atticus.si .

Povratne informacije :

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če obstaja kakršen koli težav.Bomo poskušali naše najboljše, sloving to.Če Ste Zadovoljni Z Našim Izdelkom, Prosim, Pustite Polno zvezd in Dobre Povratne informacije Za nas.Vaše Povratne informacije bo spodbujal nas je, da je Bolje V Nadaljnje.Hvala!

Oznake: laoa orodje, električna orodja, catsuit, dolgo plier, crimper za robljenjem žice, tanka žica striptizeta orodje, večfunkcijsko orodje, bakreni kabel striptizeta, Avto orodje za popravilo, wiha

Plier Slog Evropske
Blagovna Znamka FASEN
barve Rumeno
DIY Dobave ELEKTRIČNI
Material Ogljikovo Jeklo
Ročaj Slog Ravne
Značilnosti Multifunkcijski
Številka Modela IWS-0822
Uporaba Žica Striptizeta
Vrsta Multifunkcijski Plier

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi