SNAPTAIN SPE500MQ Fotoaparat True true Zložljive FPV RC Quadcopter z 1080P HD brezpilotna letala 5G WiFi brezpilotna letala Višina Držite C otroci

€65.00

€144.45

-55 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

SNAPTAIN SPE500MQ Zložljive FPV Brnenje s 1080P HD Kamera RC Quadcopter GPS Vrniti Auto Hover 5G WiFi Prenos za Začetnike

Značilnost:

【 HD Slike in Videi in 5G WiFi Prenos 】110°širokokotni 1080P HD Kamera, vključno z nastavljivim naklonom, ki zajema visoko kakovostne video in jasne fotografije iz zraka. 5G wifi 800ft prenos zagotovitev visoke hitrosti v realnem času sliko.

【 GPS Samodejno Vračanje in Varnejše Let 】določanja položaja GPS pomoč SPE500MQdrone hover namestite stabilno ujeti jasnejše slike in se vrnete domov, prav, kadar je baterija skoraj prazna, signal se izgubi, ali pa vam je všeč, da dobim nazaj.Ne izgubite true.

【 Uživajte v poletu 】To lahko letijo na vašo bo s 'Menoj," načinu ali "Risanje Poti" na snaptain app nadzor stran.Lahko uporabite tudi aplikacijo, ki jo želite nastaviti kroženje okoli predmeta in načrt želeno pot, da se osredotoči na zajemanje fotografij in videoposnetkov, in se zabava na prostem.

【 Gesta Nadzora 】Gesto nadzor vam omogoča, da predstavljajo za fotoaparat, da sproži telefon fotografiranje in snemanje videa.Zdaj lahko nastavite proste roke in predstavljajo svoje najbolj očarljivo potezo ali ples s svojo ljubljeno osebo.

【 Enostaven za Uporabo in Dvojni Čas Letenja 】je lažje za newbies ali začetnike, opremljeni s funkcijami, kot so GPS sateline položaja lebdenja, višina pridržite, brez glav način, je eden izmed ključnih vzlet/pristanek, pojav stop, 2 modularni baterije lahko v pomoč 30mins letenja za vas in vašo družino, zaradi česar vaš polet bolj razburljivo in zanimivo.

Specifikacije:

Dimenzije izdelka:za 12,9 x za 12,9 x 2.2 cm

Element Teža:2 kg

Baterije:2 Litij-Polimernih baterij, ki zahteva. (vključene)

Motor:8520 Brez Jedrne

Nadzor obsega:≤220M

FPV Obseg:≤220M

Največje Letom Relativna Višina:120 M

Čas letenja:≈15 min

Čas Polnjenja:≈2,5 Ure

Foto Ločljivost:1920 x 1080

Video Resolution:1080P@25fps

Foto Format:JPG

Video Zapis:MP4

Shranjevanje:Shrani, če želite mobilno napravo in pomnilniško kartico microSD (podpora do 128G)

Mobilne Aplikacije Poraba:Android 5.1 in kasneje,iOS 9.0 in kasneje

Opombe:

Zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Izdelek se lahko odločijo, da bi eno ali dve bateriji, lahko izberete glede na vaše potrebe, če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas pred oddajo naročila

Pomembno opozorilo:

Ko boste prejeli paket, če se vam zdi, da je baterija je otekel, je ne uporabljajte in se obrnite na nas takoj! ! !

1080P FPV HD Kamera 110°FOV 1080P HD Kamera, vključno z nastavljivim naklonom, ki zajema visoko kakovostne video in jasne fotografije iz zraka. 5G WiFi Prenos, za high-quakity v realnem času, prenos slike, lahko daste neverjetno pokrajino prijatelji.

Dvojni Čas Letenja

Zmogljivost baterije je do 1000mAh, ki zagotavlja približno 15 minut izjemno dolg čas letenja.Paket vključuje 2 modularni baterije, ki podaljšuje čas letenja do 30 minut in je veliko lažje in varneje, da nadomestiti.

Električna Ograja lahko nastavite let oddaljeno brnenje, načrt za vaš varen let področju.Brnenje prepoznati geografske lokacije z GPS sistemi, polet, auto zemljišča, ali pa se vrnete na območjih z elektronsko ograje.

Krog Letenje lahko samodejno orbiti okoli ali letenje na poti, ki ste jih izbrali.Izberite točko in nastavite želeni kazalec višine in polmer, brnenje bo samodejno krog okoli predmeta, zajem čudovitih posnetkov predmeta.

GPS Samodejno Vrne Domov GPS način omogoča natančno določanje položaja in preprečuje izgubo brnenje.Brnenje bo opravil samodejno se vrnete, ko je baterija prazna, ali če jo izgubi signala.Ne izgubite true. (Prosimo upoštevajte, da to ne more pobegniti ovire samodejno)

Tapnite-Fly

Nastavite več točk na zemljevidu v app, SPE500MQ drone, ki bodo leteli na poti, ki ga narišete na app, da se osredotoči na zajemanje fotografij in videoposnetkov, izkoristiti lepo pokrajino in se zabava na prostem.

Mi Sledite Način/Gesto Nadzor/Share Vaše Čudovite Trenutke

V GPS načinu, brnenje bo samodejno sledi app signala mobilnega telefona, zagotavljanje zajema slike, ki vas navdihuje ni važno, če greš.

Predstavlja zmago prijavite se na fotoaparat, brnenje bodo posneti fotografijo.

Predstavljajo odprta dlan prijavite se na fotoaparat, brnenje bo začetek ali konec snemanja video posnetkov.

Gesta nadzor vam omogoča, da predstavljajo za fotoaparat, da sproži telefon fotografiranje in snemanje videa.Zdaj lahko nastavite proste roke in predstavljajo svoje najbolj očarljivo potezo ali ples s svojo ljubljeno osebo.

V menoj način, brnenje lahko posnamete fotografijo ali video v okviru gesta nadzora, lahko osvobodi svoje roke in predstavljajo za lep trenutek.Urejajte in delite svoje nove stvaritve na socialnih medijev!

Brezglavi Način/Višina Hold/En Ključ, vzlet / Pristanek/2 Hitrost) Načini

Brnenje muhe v katero koli smer, v brezglavi-način, ki omogoča to brnenje bolj primerna za začetnike.

Močan zračni tlak višina imajo funkcijo lahko natančno zaklepanje višini in lokaciji.Enostaven za vas, da ustrelil kakovosti slike ali video posnetke.

Prevzeti nadzor nad hitro in enostavno z eno tipko vzlet in pristanek, kot nalašč za začetnike.Prav tako je zgrajena z eno tipko se vrnete domov funkcijo, brnenje bi lahko letel nazaj v smeri oddajnika.

2 hitrost načini (nizka/visoka), da ta, ki je primerna za začetnike in strokovnjake.Lahko tudi poskusite preklopiti hitrost različni načini ko brnenje v letu za več zabave.

Splošne informacije

V1: ali motorjev brnenje ne nadaljuje.

*Prepričajte se, da ste vklopili brnenje in oddaljenega.

Oznake: fotoaparat brezpilotna letala, sg900, rc tovornjak, quadcopt, brnenje mini, drrsses otroci, mijia, ls mini brnenje, kamera ip wifi, kamera video

Kota varstvo Da,
Daljinsko Razdalja 220m
Optični Zoom Določen Poudarek
Čas Polnjenja Približno 2,5 H
Senzor velikosti NOBEN
Nadzor Razdalje 220m
Fotografiranje Iz Zraka Da,
Povezovanje Wi-Fi Povezava
Poreklo CN(Izvora)
Razširite velikost 12.9*12.9*2.2 V
Slika oddajna frekvenca 5G WiFi
Lastnosti Fotoaparata 1080p HD Video Snemanje
Ločljivost 1080P
FPV Operration Da,
Minimalni hitrosti zapisovanja Kart na trgu na splošno podporo
Zložljivi velikost 6.9*5.5*2.2 V
Čas Letenja približno 15 min
Žiro NOBEN
Napetost Akumulatorja 7.4 V
Največja plezanje hitrost 1.6 m/s
Brnenje Baterije 7.4 V 1000mAh(baterije)
Kamera Povezovanje Fotoaparata Vključen
Številka Modela SPE500MQ
Objektiv nastavljiv kota 40°
Modularna Baterije 1/2
Največje Letom Relativna Višina 120 M / 394FT
Blagovna Znamka SNAPTAIN
Baterija Je Skoraj Prazna Opomnik Funkcija Da,
Certificiranje FCC, IC CE TELEC
Runaway funkcijo za zaščito Da,
GPS Da,
Največja hitrost spuščanja 1m/s
Žiroskop 6-osni žiroskop

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi