Vividtiles Samolepilni Sivega Marmorja Nepremočljiva Backsplash Kvadratnih Mozaik 3D Olupimo in Palico in Stenske Ploščice, Nalepke - 1 List

€2.98

€4.97

-40 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Lastnosti In Prednosti

1:3D učinek, skoraj ne razlikuje od dejanskega ploščice

2:enostaven za namestitev, vzdrževanje in čiščenje

3:odpornost na madeže, izginja, vlage in plesni

4:odporna na vročino stovetops in vlažnost kopalnice

5:no injekcijsko, brez lepila, brez posebnega orodja in brez umazanije.Se lahko namesti v nekaj minutah več čisto, suho, ravno in gladko površino.

6:Sticked zelo trdno in se izognili kos iti off

7:na Voljo v različnih barv, velikosti,oblik in izvirnih modelov

8:Polovico stroškov drago steklene ploščice

9:Vse izdelke lahko meri na vašo zahtevo.Olupimo in palico ploščice lahko delal na vse gladke, čiste in suhe površine, kot so pobarvane drywall ali celo pravico nad keramične ploščice.Samo olupimo in palico, enostavno namestiti.Vse kar potrebujete je, ravnilo, svinčnik, krpo in škarje.Ta projekt bo prihranilo izguba časa in denarja v primerjavi z resnično strešnik.In ni skrbi, ploščice, ki ne ustreza velikosti vašega steno, kot je to enostavno zmanjšati.

Pogosto Zastavljena Vprašanja

1: Kaj je olupimo in palico strešnik?

Olupimo in palico strešnik je preprost DIY način, da osveži vaša kuhinja in kopalnica backsplash in notranje okolje.

2: Če olupimo in palico strešnik lahko namestili?

Ploščice se lahko enostavno namesti neposredno nad obstoječim plošče ali gladko površino.Posebej zasnovan za kuhinjo backsplash in kopalnica backsplash, ploščice, ki so odporne na toploto, štedilnik vrhovi in vlažnost kopalnice.

3: Kako dolgo, ali je ta izdelek v živo?

Gradiva za ta izdelek je PET + PU lepilo, visoko količino in okolju prijazen material.Redna uporaba življenje je 5-10 let ali več, ki temeljijo na uporabi okolju.

4: Kako odstranite lupino in palico strešnik?

Če želite odstraniti ploščice, lahko uporabite sušilnik za lase, da se ogreje lepilo in potegnite nežno, začenši z vogali.

5: Kako za čiščenje in vzdrževanje ploščice?

Je zelo enostaven za čiščenje olupimo in palico, strešnik, potrebujejo samo vlažno krpo.

In prosim, ne uporabljajte kemikalij ali abrazivnih sredstev za čiščenje

6:sem Lahko ga namestite na tuš steno?

Za zagotovitev ploščice se lahko uporabljajo za dolgo časa, je priporočljivo, da jih namestite, kjer bodo v neposrednem stiku z vodo.

Vendar, ker je to izdelkov, ki so odporni na vlago kopalnice, lahko jih namestite na višini, kjer ne bodo v neposreden in stalen stik z vodo.

7: jaz Bi jo namestite v bližini kuhalne plošče?

Ja, To ni mogoče namestiti v bližini steklo keramične kuhalne plošče, vendar vas prosimo, upoštevajte, da se ploščice ne sme neposredno stopijo v stik z ognjem.Ne nameščajte ploščice manj kot 16 centimetrov stran od vrha štedilnik s plinom. 8: sem Lahko namestite na sveže barve steno?

Ne nameščajte ga na sveže barve.Omogočajo min 4-6 tednov za barve, da se posuši in pozdravi, preden namestitev ploščice.

Oznake: backsplash strešnik, zvok dokaz, stenske plošče bela, 3d-plošča steno, tla pvc strešnik, 3d rose talne ploščice, 4 luknjo omleta pan, odmor stenske nalepke, marmor stenske nalepke, backsplash nalepka, stick sprehod

Specifikacija Single-piece Package
vzorec 3D Nalepke
Razvrstitev Pohištvo Nalepke
Velikost 225*260mm
Slog Sodobno
Tema vzorec
Scenariji STENE
Številka Modela TG012
Material Plastični
Blagovna Znamka Vividtiles

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi