EZVIZ 2PCS C6N IP Kamero 1080P Pan/Tilt Dome Smart IR Gibanja Zazna Samodejno Sledenje 256G MAX 2-Way Audio Notranji Varnosti

€66.30

€101.99

-34 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

C6N

Smart night vision s Pametnimi IR.

S Pametno IR, intenzivnost Led ir samodejno prilagodi, da se prepreči preko izpostavljenosti v nočno vizijo način, tako boste dobili še več podrobnosti predmeta ali osebe, zajetih v noč.

Nič mrtvih kotov.

Vodijo zavihki na vsakem vogalu, s samo enim C6N.Njen širok 360-stopinjsko field-of-view ensuresfull kritja, tako da ne boste zamudili ničesar.

Smart Wi-Fi Pan & Tilt Fotoaparat.

V C6N iz EZVIZ prihaja opremljena s Smart IR funkcijo, ki uporablja napredne infrardeči (IR) osvetlitev za zajem podrobnosti tudi v šibki svetlobi.S svojimi 360-stopinjsko vidno polje in pametno sledenje funkcijo, vam ne bo treba skrbeti o pogrešanih stvar.

Pametna za sledenje.

Ko zazna premikanje objekt, C6N je dovolj pameten, da samodejno sledenje svojim gibanja, medtem ko opozori s sliko v realnem času.

Sporočilo kadarkoli.

Govori, da vaše ljubljene in odvračanje nezaželeni tujci – vse z uporabo C6N je dvosmerna komunikacija funkcijo.Uporaba EZVIZ App na vašo mobilno napravo, se lahko enostavno in udobno uživajte komunikacije, kjer boste morda.

Ščiti vašo zasebnost.

Želite nekoliko več zasebnosti?Z eno tapnite v EZVIZ Aplikacijo na mobilni napravi, lahko omogočite C6N je stanje spanja, ki vam daje zasebnost, ko jo potrebujete.

Več Rešitev Za Shranjevanje.

Shranite posnetke z prilagodljiv in zavarovane rešitve.V C6N prihaja z vgrajeno režo za kartice MicroSD, ki jih lahko shranite do 256 GB posnetih posnetkov.Prav tako lahko shranite slike na EZVIZ Oblak* za dodatne back-up.

Varnost na dosegu roke.

Z EZVIZ App, lahko zajemanje, shranjevanje, zaščito, in delež, kar je za vas koristno.EZVIZ app vmesnik slike so samo za ponazoritev.

Značilnosti C6N

Oznake: 360 fotoaparat stopnjo, nadzor speed dome kamera, pe pan, fotoaparat ezviz, eset, hiseeu home security, avto security defense, tovnet, zoom ptz kamera samodejno sledenje, žična vrat kamere

Vrsta IP Kamera
Visoke Ločljivosti 1080P(Full HD)
Povezovanje Wifi
Podprte Mobilne Sisteme ios
Slog Dome Kamera
protokol Ezviz oblak lastniški protokol
Podprti Operacijski Sistemi Windows 10
Shranjevanje Podpora Max. 256G Micro SD kartico
IR Razdalja(m) 10m max
Blagovna Znamka Ezviz
Objektiv (mm) 4 mm
Številka Modela C6N 1080P
barve Bela
Napajanje(V) DC 5V
Objektiv F2.4 zorni kot 45°/75°
Blagovne znamke Hikvision-Ezviz
Pogoji poslovanja -10°C do 45 °C
Opozorilo Zaznavanje Gibanja
Dimenzije (L x W x D)(mm) 88*88.2*119mm
Poreklo CN(Izvora)
Opozorilo Dejanje Lokalni Alarm
Senzor 1/2.4" 2MP
Ime C6N
Zorni Kot 360°
Omrežni Vmesnik Wi-Fi/802.11/b/g
Milijona slikovnih pik 2MP
Tehnologija Infrardeči
Poraba Energije(W) Max 5W
Namestitev Normalno
Napajanje Normalno
Stiskanje Video Format H. 264

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi