Mednarodni Dama & Šah, Družabne Igre Pribor Retro Igre Števec Mehanske Štetje Gor Dol Analogni Šahovska Ura Darilo

€15.83

€19.31

-18 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Mednarodni Retro Prenosni Konkurence Igro Mehanski Časovnik Štetje Gor Dol Analogni Šahovska Ura Darilo

Opis:

Mehanske strukture: mehanske strukture z timing gumb start je sprejel, da bi čas delovanja intuitiven, enostaven in natančen.

Igra šah: Ne potrebujejo baterij.Se vozi po pomladi.To je enostavno za uporabo.To je podobno delovni način quartz ura.To je čas, orodje, ki se uporablja v večini šah igre v Evropi in Ameriki.

Visoka natančnost: dnevni napaka je manj kot 1 sekundo, ki je primeren za čas, ura v različnih šah tekme.

Lesa: iz lesa in plastike, je močna in trpežna in ni enostavno, da bi prekinil.Les, barve, design, lepe izdelave.

Posebnega vzdrževanja: šahovskih ura je treba hraniti stran od jedke snovi in izpostavljena soncu, dežju, vodnih kapljic in močno magnetno polje.

Specifikacija:

Material: plastika lupini, baker cinkove zlitine gibanja

Velikost izdelka: 15x5.5x9cm/5.9*2.16*3.55 v

Polje: 19x7.5x12cm/7.48*2.95*4.72 v

Neto teža: 290 g

Pakiranje teža: 360 g

Primerna za šah, Kitajski šah, go in druge igre

Barva: Dnevnik barve

Navodila:

1.Tekmo ura sprejme mehanske strukture z timing gumb start.Čas delovanja je intuitiven, enostaven, natančen in dnevni napaka je manj kot 1 sekundo.Je primeren za čas, ure različnih šah igre.

Uporaba:

Pritisnite levi gumb, levi ura se ustavi čas, in pravico, ura se začne merjenje časa.Nasprotno, pritisnite desni gumb, da končate čas na desni strani, in se merjenje začne na levi strani.Pritisnite gumbe na obeh straneh za pol pot ob istem času (ki je, gumbi na obeh straneh, ki so v horizontalni položaj), in dve ure so v ustavi čas članice.

Drugi strani pa nič prilagoditev

Z izmenično delovanje gumbi na obeh straneh, dva ura sekund, se lahko prilagodi 12 uri položaj (ničelni položaj) v zameno, in uro roko je obrnil do 12 uri položaj glede na puščico smeri pinhole na hrbtni strani ure.V tekmo ura, minuta strani ničelni položaj diskriminacije uporablja minuto roko potisnite celotno točko določitev znamke "mala rdeča zastava" na desni, da bi dosegli 12 uri položaj, in obsega minuto roko poravnava v trenutku, ko "majhne rdeče zastave", ki sodijo prosto je ničelni položaj.

Vzdrževanje:

Šahovska ura je treba preprečiti stik z korozivnih materialov, izogibajte se izpostavljenosti soncu, dežju, spusti in je blizu močno magnetno polje

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Šahovsko Uro

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

Oznake: krovu šah, umetnost diy, šah igre magnetni lesa, igre, leseni šah, šahovska ura, backgammon, duh stick, šahovnici, šah timer

Poreklo CN(Izvora)
Embalaža /
Številka Modela šah timer
Starost >12 Let
Način Poučevanja /
Vrsta Dama & Šah
Material plastične lupine, baker cinkove zlitine gibanja

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi