Shenrun Moških Jopičem Priložnostne Obleko, Belo Cvetno Obleke Šal River Obleke, Jopiči En Gumb Stranko Poroko Ženina Stranka Maturantski Kostum

€42.07

€77.90

-45 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Vključujejo Jackt in hlače

Opis :

A. Material: 70% Poliester, 30% Viskoza

B. NAS velikost

C. odklon končnega izdelka v(1-3)cm

Opomba:

A. Naših izdelkov(obleko, suknjič, hlače, srajca in tako dalje) ne sme vsebovati nobenih dodatkov, kot so rože, klobuk, bergle itd(če se ti pripomočki prikazani na slikah).

B. Barve se lahko razlikuje med različnimi CRT in LCD zaslone.Ne moremo jamčiti, da barve naših izdelkov je natanko isto s fotografijami, ki jih vidite.Poleg tega imamo samo čiste barve vezi, in nekatere vezi lahko ni isto kot sliko.

C. Prosimo, da nam svoje točno velikost in barvo, ko oddate naročilo.Veseli smo, da proces vrniti, če je to potrebno, da poskrbite, da bo ustrezala vam ustreza dobro.

D. Pred naročanja, prosimo, preberite vse izdelkom skrbno in vprašati vsa vaša vprašanja.

Pošiljko

A. Če je vaše naročite izdelek po meri narejeni, izdelek(obleko, suknjič, hlače, srajca in tako naprej), ki bi se končal v 3-7 dni.V naših posebnih praznikov, kot so Kitajski Festival Praznik in Državni Praznik, je dobavni rok je treba malo dlje.

B. čas poštnine temelji na promet način.To traja približno 2-6 delovnih dni za UPS, DHL.EMS potrebe o 7-18 delovnih dni.

Plačilo

Podpiramo plačilo preko Kreditne Kartice, bančno Nakazilo in Western Union.Kupite, več prihranite več.Če kupite dve ali več elementov skupaj, smo veseli, da ponujajo v kombinaciji dostava popust za vas.Z uporabo kombiniranih prevozov, lahko prihranite veliko stroške dostave.

Po Meri Dajatve

Mednarodni kupce Prosimo, upoštevajte,

A. Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

B. Koliko bo uvozna dajatev plačati.to je odvisno od vsake države po meri politike.Prosimo, preverite izjav o vaši državi carinski urad za določitev dodatnih stroškov pred naročilom.

O nas

Smo proizvajalec oblačil, ki ima več kot 30 let proizvodnje izkušnje, naša podjetja po vsem svetu.

Značilnosti

A) Dobava moška oblačila, obleko, po meri obleke, majice itd...

B) Različnih velikosti in več barv so na voljo

C) Visoke kakovosti

D) Konkurenčni ceni neposredno iz tovarne navedek

E) Prilagodite izdelek je pozdravil.Ni omejen za količino

O povratne informacije

A/ trudimo se, da bi vaš spletni nakup kot prijetno, kot je mogoče.Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Ker smo resnično želite, vsaka stranka, da je zadovoljen kupec!

B/ bilo bi zelo cenjeno, če bi lahko pustite nas pozitivne povratne informacije, ki mora biti velika spodbuda za nas!

Vemo, da so oblačila, ki bi lahko za vaš Poseben Dan!Mi bi poskušali naše najboljše, da ponujajo lepo storitev za vas.Če imate kakršno koli vprašanje, ne oklevajte in se obrnite na našo spletno storitev za stranke.

Oznake: žensko obleko jakne, stari suknjič, sin poročno obleko, obleko moški jopiči, blazer moški, obleka ženske, moški bo ustrezala sre, moški jopičem, chyi, moški šport bo ustrezala

Sopihanje Zapiranje Tip Zadrgo Letenje
Številka Modela ZT-ZX02
Slog Smart Casual
Material Poliester
Postavka Vrsta obleke
Fit Tip Ravne
Oblačila Dolžina Redni
Zapiranje Tip Beloprsi Singl
Spredaj Slog Ravno
Blagovna Znamka shenrun
Spol MOŠKI

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi