FORUDESIGNS Jack Russell Terier Tiskanje Ženska, Denarnice in Denarnice za Priložnostni Potni list Pokrovček ženski Torbici ID Kartico sim za Kovanec

€10.07

€13.25

-24 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Pred nakupom>>> 1. Če nam želite poslati izdelkov za vaše stranke, ne bi dal vse na računu, v paketih. 2. Če ste trgovini kupec, bi dobili boljšo ceno, celo brez EMS dostava. 3. Če želite natisniti svoje slike na izdelke, bi to lahko storili, vendar bi to stalo dodatnih 2-3 USD. 4. Kot je za barve: Obstajajo lahko manjše razlike v barvah, zaradi svetlobnih učinkov, med fotografija ob ali ponudnik, ki je nastavitev zaslona. 5. Prosimo, upoštevajte, imamo neposreden tovarni, in nimamo toliko parka, nekateri proizvodi, ki bi se lahko proizvaja v 5-10 dneh.Ne skrbite, bodite potrpežljivi.Če je nujno, prosimo, sporočite nam, prvi.Bomo poskušali naše najboljše, da pošljemo čim prej.Po nakupu>>> 1. Če ste prejeli napačen izdelkov, se obrnite na nas pred začetkom spora. 2. Če izdelkov ni tisto, kar ste mislili, prosimo, obrnite na nas za sporočila. 3. Če varstvu čas izteka, se obrnite na nas za podaljšanje. 4. Po 60 delovnih dni, boste še vedno ne prejemate, to pomeni, da je paket lahko izgubite, se obrnite na nas za vračilo.Žal mi je za to. 5. Če še vedno ne dobite nobenih posodobitev za sledenje informacije se, prosim, obrnite na nas, mi pa bomo preverili in vas posodobitev.Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravila?

Na debelo,vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.

Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.

Kako lahko sledenje moje parecl?

Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en

(Kopirati brskalnika, da odprete)

Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Oznake: velika fox terier, letalo potni list, kuverta, akne torbice, ženski fox terier, ameriški staffordshire terier, parson russell terier igrača, igrače jack russell terier, laser potni list, kuverta, pes jack russel, terier

Predmeti Ženske Dolge Torbica
Postavka Višina 11cm
Dobrodošli drop shipping & debelo
Vzorec Tipa Živali Fotografij
Blagovna Znamka FORUDESIGNS
Proizvodnja Dobra Kakovost Ženske Denarnice
style2 Moda,Vzročno,Poletje Moda
style1 Kovanec Torbice Imetniki
Slog Moda
Spol Ženske,Ženske,Dekleta,Ženske
Vrste Usnje Poceni Spremembe Kovanec Torbici
Številka Modela Z21
Torbica Standard Torbica
Denarnica Dolžina dolgo
Element Širina 2.5cm
Zapiranje Tip zadrgo
Element Teža 140g
Obloge Materiala Poliester
C kot picture show
Postavka Vrsta denarnice
Po meri Da,
Postavka Dolžina 20cm
Dekoracijo Risanka Tiskanje
Glavni Material PU
Notranjost Imetnik Kartice
Sestava Materiala PU usnje

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi