Yeele Ozadje Baby Tuš Meri, Nočno Nebo, Zvezde, Luna Med Oblaki Foto Ozadje Photocall Fotografije Za Studio Ustrelil Dekor

€3.02

€4.25

-28 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

YEELE -Smo strokovni proizvajalec fotografija ozadje izdelkov, z odlično oblikovanje, proizvodnjo, prodajo in po-prodajne ekipe, namenjeni zagotavljanju najbolj ekonomično in kakovostno fotografijo ozadja za naše stranke!

O USUAGE

Primerna za novorojenih otrok baby tuš rojstni okraski,osebni portret izdelku in družinske skupinske fotografije.Lahko se uporablja tudi za studio, kabine, stranke, in za poroke & poslovna/komercialna uporaba,video snemanje.

O MATERIAL

TANKO VINIL (TUDI TANKO KRPO) Vinil material je najboljši material za tisk, ker je barva je najbolj svetle in živahne.Ta material je svetlo, rahlo diaphanous,ki je primeren za uporabo v zaprtih prostorih.Ni stroj.

POLIESTER se zelo mehki z dobro kakovostjo.To je mogoče oprati tudi se lahko uporablja na prostem in ga bo mogoče večkrat uporabiti.

PREDNOSTI IN SLABOSTI

Vinil je tiskanje učinek je nekoliko boljši kot poliester.Vinil je tiskanje barvno nasičenost je višja.Če imate posebno visoke zahteve za zvestobo barve, je priporočljivo, da izberete vinil.Vendar vinil materiala bo nekaj mečka, zaradi prevoza.Poliester ne zbledi enostavno, če je izpostavljena vodi, in je mogoče oprati z vodo.Poliestra material je vrhunsko in primeren za zunanjo uporabo.Ampak cena je pa dražja kot pvc.

Tekstura: Relativno Težko Stroj: Ne Železo: Likalnik hrbtna stran z nizko temperaturo Barva: Najbolj svetle in živahne Uporabite čas: enkrat ali nekajkrat Uporaba: Notranja Gube: lahko zmanjša za likanje

Tekstura: Mehka Stroj: Da Železo: Da Barva: Svetlo Uporabite časa: Lahko se uporablja večkrat Uporaba: Notranji&Prostem Gube: lahko zmanjša za likanje ali pranje

O PRILAGAJANJE

Nudimo brezplačno prilagojenih storitev.Prosimo, kontaktirajte me pred dajanje nalog, in mi povej svoje ustvarjalnosti.Mi bo vzorcev za vas, dokler ne boste zadovoljni z njim.

O GUBAM

Zrak pošta je velikost omejitve, tako da smo morali to ladjo preko zložljivi način, namesto vozni in bo normalno, če obstaja nekaj gube.

1. način

Lahko Železa njegova hrbtna stran, da se odstranijo gube.Notic prosimo, da: Uporabljajo nizke temperature!

Metoda 2

Roll up tesno z valjem, in čaka na 3-4 dni.

3. način

Toplote z parni likalnik na zadnji element, potem bo spet gladko.Prosimo, železa nazaj površine z parni likalnik.(Opomba: IP65 nepremočljiva).

O BARVNA RAZLIKA

Saj je barva način zaslon in tiskalnik se razlikujejo bistveno, barve, razlika je neizogibna, vendar smo nadzor te napake zelo dobro in ne bo vplivala na učinek fotografiranje.Če ste zmedo glede na to, prosimo, da nas kontaktirate, da se referenčni fotografijo.

Oznake: ozadje fotografije, ozadje fotografijo ustrelil, foto studio sredstev, Ozadje, makro železnici, ozadje papir fotografija, v ozadju fotografije, nakit fotografija prop, zlato photocall, fotos studio

Vrsta Spray Naslikal
Kemičnih Vlaken Inkjet Tkanine Ne stroj
Paket Da,
Prosimo, da obvestilo Postavka vsebuje le ozadje(BREZ LEPILA)
Slog scenic
Prilagodljiv Da,
Velikost According to option(width x height)
Material Vinil
Blagovna Znamka Yeele
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela NZY02013

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi