5pcs/veliko PIC16F73-I/SP PIC16F73 DIP-28 Novo izvirno Integrirano vezje ic

€3.70

€3.73

-0 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Moč in storitev načelo našega podjetja!

1; integrirana vezja, prodamo so odlične, ker integrirana vezja, ki so prav tako razdeljene v različne cene in ravni kakovosti, naše podjetje ima velik popis, absolutno prodaja integrirana vezja vrhunske kakovosti in nizke cene, in dal nazaj za naše stranke!

2; Po plačilo, smo lahko običajno ladja v tem tednu, smo samo ladjo za potrjeno naročilo naslov.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

3; Če niste prejeto blago v roku 30 dni po plačilu, prosimo, obrnite na nas.Bomo spremljali blago, in odgovori, da boste čim prej, vas prosimo, da ne sporu na bo, naš cilj je zadovoljiti stranke!

4; Če naletite na težave s plačilom, ali ne more kupiti integrirano vezje, ki jih želite, prosim, pustite sporočilo, da nas, ali lahko pustite vaše kontaktne podatke, kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času, rešiti vaš problem je naš cilj !O Logistike!

1; hitro dostavo!Prosimo, izberite DHL, bomo poskrbeli za dostavo v najkrajšem možnem času, in, da bodo prišli 4-10 dni po dostavi!

2; Standard logistike!Prosimo, izberite www.atticus.si Standardna Dostava, transport pa je na splošno 16-40 dni, (prevoz čas je le približna ocena) To je logistika, ki ga upravlja sama platforma, prevoz postopek je relativno varen, tako kot da bi se izognili izgubi paketov!Trgovec priporočljivo logistiko. . .

3; Gospodarske logistike!Vrednost je več kot 6US.To ni priporočljivo, da pošljete tako logistiko.Prevoz dlje, je paket izgubil več.Sledenje podatkov je le poslal, in ni logistics informacije v ciljni državi.Za podrobno pojasni tukaj, ne želim izgubljati dragoceni čas kupci čakati.

Oznake: dip ic, integrirana vezja nabor, vezje arduino integre, integre led z1000, aplus integrirana vezja, E09A7218A, 28 dip vtičnico, ic sop28, vezje led full color, 18 pin ic vtičnico

Država/Regija Proizvodnji Kitajska
Element Širina integrated circuit
Postavka Višina integrated circuit
Izmenjave Številka Dela PIC16F73-I/SP
Postavka Dolžina integrated circuit
Umestitev na Vozilu PIC16F73-I/SP
Element Teža integrated circuit
Vrsta Materiala integrirano vezje
Drugi Del Število PIC16F73-I/SP
Proizvajalec Številka Dela Kitajska
Posebne Funkcije PIC16F73-I/SP

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi