Usnjene Denarnice Primeru Za Lenovo Vibe S1 S1a40 S1 A40 VibeS1 S1c50 C50 Coque Fundas Flip Pokrov Torbe S Kartico Sim Denarnice Primerih

€3.23

€3.80

-14 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Usnjene Denarnice Primeru Za Lenovo Vibe S1 S1a40 S1 A40 VibeS1 S1c50 C50 Coque Fundas Flip Pokrov Torbe S Kartico Sim Denarnice Primerih

- 100% Čisto Nov Primerih

- Izdelan iz visoko kakovostnega Materiala

- Modni dizajn, Lahek in Vzdržljiv

Zaščitite vaše vredna naložba, od prask in poškodb

- Opremljen z opp vrečko

- Primeru mobilni Telefon * 1 ( Ne vključuje telefon)

-- Podpiramo mešane barve naročila, če želite kupiti komplet različnih barv, prosimo, navedite barvo in številko na sporočilo, ali pa nas kontaktirajte na spletu, bomo ladja glede na vaše izbrane predmete.Dobrodošli na debelo .

-- Ruskega prijatelja, vas Prosimo, da izpolnite sprejemnik je polno ime v vrstnem redu, zaradi nove politike ruske navade, drugače vas verjetno ne boste prejeli paket končno.Hvala za vaše razumevanje

-- Sprejmemo samo Alipay .Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

-- Plačilni mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

-- Pošiljke za podporo Kitajske post air mail , Epacket , EMS , DHL .

-- Nalogi bodo obdelani, pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

-- Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

-- Če niste prejeli izdelek v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas za razširitev dilivery datum , hvala

-- Smo strokovni proizvajalec primeru mobilni telefon na Kitajskem.Naši tovarni, lahko proizvajajo različne vrste telefon dodatki.

-- Prodamo telefon dodatki po vsem svetu, kupci zelo mi je všeč zasnovo naš izdelek .Rekli so, izdelki so najboljši, ki so jih srečali.Večina jih vodi zelo dolgoročno sodelovanje z nami.

-- Naš strokovni in izkušeni inženirji so bili specializirano v primeru telefon za več kot 5 let, so točno vedeli, kakšna oblika je primerna za ljudi in kakšne design bi kakovosti še bolje .mislimo, da bo to največji podporo našim strankam, smo prepričani, da lahko razširite svoje poslovanje hitro v prihodnosti za zelo dolgoročne in več prostora.

-- Strankam nudimo najboljše kakovosti telefon izdelka, tako da lahko zaslužite največji dobiček.Imamo strogo QA in QC sistem.Popravilo stopnja naš izdelek je manj kot 1‰ .

-- Močna proizvodna zmogljivost : 50000 kosov na mesec, bi lahko zagotovili vse po meri design primeru telefon ali paket po naročilu.

Oznake: ohišje lg v35 thinq, obroč lenovo p70 primeru, sumsumg ž flip, batery lenovo vibe s1, lg g7 stvar, baterija za nokia ta 1032, primeru lenovo p1a42, primeru s1la40, primeru, da imetnik telefona, film lenovo vibe s1 lite

Značilnosti Luksuzni Risanka Lepe Pisane Naslikal Usnjene Denarnice Primeru
Dodatek Za Vrsto Moblie Telefon Vrečke
Kakovost Vrh Kakovosti+++++
Številka Modela Telefon Primeru Za Lenovo Vibe S1
Združljiv Blagovne Znamke Lenovo
Design Navaden
Material PU Usnja & TPU
Poreklo CN(Izvora)
Slog Flip usnje style
Vrsta Denarnica Primeru
Blagovna Znamka Salanheo

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi