Infinity Vozel Obroč materinski Dan 925 Funt-Silver-Obroči DIY Moda Feamle anillos Evropske Nakit Za Ženske

€7.88

€11.60

-32 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Material: 925 sterling srebro Slog : Modno, Pop, Romantično Poroko Obstaja veliko različnih vrst plačila lahko izberete v www.atticus.si.Predlagamo, DEPOZITNI in plačila s kreditno kartico je tudi varen tako za nas,ker bo noraml postopek,približno 24 ur za www.atticus.si, da potrdite podatke o kreditni kartici,v tem času,za varnost obeh straneh,vam ni dovoljeno, da ladja,in predmetov, ki bodo dobavljeni v 1-2 dneh, ko www.atticus.si potrdila podatke za plačilo.

1)elementi bodo sended v roku 48 ur po potrditvi plačila. 2)predmete, ki lahko dosežejo 12-21 delovnih dni. 3)Če ne boste dobili točke,nas prosimo obvestite v najkrajšem možnem času. 1)Če je potreba, ki se vračajo za nadomestilo ali polno povračilo ,prosimo, obrnite na nas. 2)izdelki morajo biti v svoje prvotno stanje, ne nosite, ali spremenjeni. 3)predmet se lahko vrnejo v roku 15 dni po prejemu. 4), ki se vračajo taksa, ki jih kupec. 1)Mi bo prizadevajo, da svoje nakupovalne najbolj prijetno in čudovito! 2)obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, nam daje priložnost, da odpravite težavo. 3)Ko vas zapustijo pozitivne povratne informacije za nas, se bomo vrnili na enak da boste takoj.Če imate kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate, za pošiljanje e-pošte, da sem jaz, vam bo odgovoril v roku 24 ur.Prosim, ne pustite, nevtralne ali negativne povratne informacije, kot način komunikacije.

Oznake: vozel obroč srebrna, mavrica obroč iz, vozel obroč, bubm primeru, obroč pandora srebrna, 925 noge, omare, vrata za shranjevanje, 23 palčni prenosnik, lev obroč ženska, AAAAA CZ

Uporaba DIY posebna darila za Mamo, Ženo, Otroke, Ljubimec,prijatelji
Brezplačna Dostava Aliexpress Standardna Dostava
Verodostojno 925 Sterling Silver Da,
Fine ali Moda Fine
modni Ženski Prstani Nov slog
Obroči Tip Poroko Pasovih
Nastavitev Vrste NOBEN
obroči za žensko Da,
Številka Modela FLR268
Postavka Vrsta Obroči
Material 100% 925 Sterling Silver
Glavni Kamen Cirkon
Blagovna Znamka Vhand
Strani Kamna NOBEN
Obliko\vzorec KRŠKO
Kovine Tipa SREBRNA
Kovinskega Žiga 925,Funt
Debelo Da,
CertificateType GDTC
Spol ŽENSKE
Nošenje Priložnost Božič, Valentinovo, Rojstni dan, Poroka
Slog Klasična
Priložnosti Stranka

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi