TBOC verige sončna očala za branje elegantno ogrlico široko povezave Trak visi vratu traku kljuke zatiči obesek ženska

€6.07

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Eyeglass povezavo verige podrobnosti:

ELEGANTEN DESIGN IN TRENUTNO Moderno in originalno verige z veliko povezavami, tako da boste lahko vedno iti do zadnjega.Nujni pripomoček, da vaša očala varno.Visoko kakovostni materiali.

UDOBNA IN LAHKA -Težka in lahka teža verige, ki zagotavlja veliko udobja, tudi če ste ga nosite ves dan.Zelo trajne, ko je izdelan z kakovostnih materialov.

NASTAVLJIV IN VARNO Obeh koncih verige funkcija dveh non-slip silikona, kljuke, ki jih lahko prilagodite na sideburns za varno vaša očala.Popolnoma prilega večini ogled očala, branje očala in sončna očala.

VEČ UPORAB -Imejte očala iz padajo, medtem ko vam športnih ali outdoor aktivnostih.Kot nalašč za vse vrste očal: iz pogleda, od Branja, od Sonca, od varstvo, itd.uporabite ga lahko tudi kot modni dekorativni ogrlico.Zelo uporabno za vsakodnevno.

100% ZADOVOLJSTVO ZAGOTOVLJENO -Nakup brez tveganja.Če niste zadovoljni, mi bomo plačali vam nazaj.

Oznake: vrvica za opaljivanje tega boja sončna očala, kosti ovratnik, sončna očala goggle verige, branje glasse moški, necklac, hgkj 2, helij kovin, ovratnik odklopite, oakley, sunglass, vrvica za opaljivanje tega, hladno obleko

Postavka Dolžina 66
Očala Dodatki Verige & Zanke
Blagovna Znamka TBOC
Postavka Vrsta Očala Dodatki
Spol ŽENSKE
Material Akril

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi