Na prostem Sončne Električni Udar proti Komarjem Žarnice Izklopite Mater In Otrok Doma Sevanja-prosti USB Polnilne Repelenti proti Komarjem, Lučka

€12.31

€17.59

-30 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnosti:

Vgrajene sončne celice, ki lahko zagotovi močan power, in UV žarnice se uporabljajo za privabljanje komarji in žuželke, da jih ubijejo v električno omrežje.Ima 4 UV žarnice in 8 LED žarnice.Obstajajo 3 načini (bug zappers, LED luči, bug zappers in LED luči) v balonu.Lahko izberete način, ki jih dotikajo rdeči gumb, kot je potrebno.

Uporablja 7 mm zunanji okrepiti mrežo, da preprečite napravi, da se zdrobljeni.

To je vzdržljiv, okolju prijazno in non-strupeno za otroke, hišne ljubljenčke in nosečnost.Uporablja ABS trajnega materiala in je primerna za vas in vašo družino.

To zunanja oblika bi-directional polnjenje, sončne luči in USB kabel za polnjenje.V 2200mAh baterija plošča je trajno.Lahko izberete vaše najljubše polnjenje način glede na vaše potrebe.Lahko ga uporabljate v zaprtih prostorih in na prostem.

To zunanja oblika odstranljivo lampshade za enostavno čiščenje.Primeren je za kampiranje, pohodništvo, ribolov, terase, stranke, uradov, dejavnosti na prostem ipd.

Oznake: tc20 svetilka, oprtnice 50 dvorišču, turbo deli n63, cevi kovinske rond, nalepke rx3gen, nalepke polonia, usb c obremenitev asus, zvitki mink-kraž, zoom objektiv 16x52

Vrsta Žep, Multi Orodja
Velikost S
Padec ladijskega prometa Podpora
Baterija 2200MAH
Ime Zunanji Repelenti Proti Komarjem, Lučka

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi