Šport Neckband Bluetooth Slušalke 5.0 Magnetni Žično Bluetooth Slušalke za V uho Glasbo, Slušalke z Mikrofonom Čepkov Pk I12 Tws I900

€1.93

€4.10

-52 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Šport Neckband Bluetooth Slušalke 5.0 Magnetni Žično Bluetooth Slušalke za V uho Glasbo, Slušalke z Mikrofonom Čepkov Pk I12 Tws I900 Specifikacije: -Barva: bela/Črna -Bluetooth različice: CSR4.1 -Delo obsega: > 10 metrov (onemogočeno) -čas Pripravljenosti: > 180 ur -Življenjska doba: > 3~4 ure-čas Polnjenja: 2 uri -Podpora sporazumu: A2DP, AVRCP, HSP, HFP - zmogljivost Baterije: 150mAh

kupcu

1. Če ste prejeli napačen ali poškodovan izdelek, vas prosimo, da fotografije prejeti element in se obrnite na nas, da jo potrdite, in reši problem za vas.Če naše odgovornosti za posledico napake, smo ponudili brezplačno zamenjavo ali polno nadomestilo.

2. Blago, ki se merijo z roko.Napaka 1-2 cm, je v mejah normale.Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.

3. Zaradi različnih svetlosti in okolje, barva blaga, ki je lahko nekoliko drugačen.Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.

4. Če je niste dobili blaga v času od obljubljene dostave, prosimo, obrnite na službo za stranke.Bomo ročaj je za vas na prvem mestu.

5. Če obstajajo posebne dostava zahteve, prosim pustite sporočilo pod tem vrstnem redu

Stranke vprašanja in odgovori

Q: Kdo Smo?

O: mi Smo hengshanlao Uradni Trgovini.Ki se je zavzemala ultimate, moda in preprostost, s poudarkom glasba je najbolj pomembno duhovno uživanje človeštva, ki se osredotočajo na revolucionarni mest, opravljanje končni odnos do življenja.Upam, da boste vsi dobili neverjetni nakupovalno izkušnjo, poziv dostava in izjemne storitve za stranke, ki presega pričakovanja.

Q: O Izdelku

A: Vsi izdelki so 100% pristen, ki bo v celoti preizkušen pred odpremo.Vse fotografije, ki so prikazani, so upoštevani vsi v naravi hengshanlao.

Q: Ali moram plačati davek na carinsko?

A: Vsaka država ima svojo dolžnost politike, hengshanlao ne morete, da obljube o tem.Ampak, če imate kakršne koli zahteve, pls obrnite na nas, potrudili se bomo, da vam pomagamo.

Q: ali Lahko spremenim Ime/ naslov/Color/?

A: Prosim, pošljite nam pravo ime/naslov/barva.VENDAR mi ne ponujajo to storitev med vse velike promocije.Pls dvojno preverjanje vašega naročila, preden se odločite za plačilo.

Q: O Znak o Parceli

A: Prosim, odprite parceli v post častnik prisotnosti, če je pošiljka poškodovana ali prazno(ukraden), prosim, post office, ki zagotavljajo uradni dokument in da so skladni tudi na samem terenu.

Q: O Povratne Informacije

A: Mi upoštevanju stranke, kot naši prijatelji.Upamo, da vam lahko trgovina z nami, z več sreče in manj skrbi.Prosimo, ne pozabite, da zapustijo nas 5-Star povratne informacije.

Oznake: trgovina brezžične slušalke, težka brezžične slušalke, slušalke i12, klobuk video igre, slušalke, bluetooth neckband, i12 tws kit, zrak pod št. vl, bluetooth headphon, earphon

Kanal Stereo
Poreklo CN(Izvora)
Slog Izhod za slušalke
Priključki USB
Tip Vtiča Naravnost vrsta vstavitve
Brezžično Da,
Max Izhodna 2mW
Protokola Bluetooth 5.0
Vokalizmu Načelo Dinamično
Nadzor Glasnosti Da,
Podpora APP Da,
Certificiranje NOBEN
Obseg Impedanca od 33 do 100 Ω
Frekvenčni Razpon 22 - 222Hz
Aktivno Odstranjevanje-Preklic Da,
Številka Modela BT20
Značilnosti klic funkcije, podporo glasbe, multi-point povezave
Earcups Tip Semi-open
Skupna Harmonična Popačenja 2%
Funkcija Šport
Sporočilo Brezžični+Žično
Z Mikrofonom Da,
Gonilnik Za Premer 12 mm
Podpora Za Pomnilniško Kartico No
Bluetooth Različice 5.0
Število Voznikov 2
Blagovna Znamka hengshanlao
Brezžična Vrsta Bluetooth
Način Polnjenja Kabel
Nepremočljiva Da,
Zbornik Apt-X HD
Občutljivost 120±5bBdB
barve Bela Črna
Dolžino Vrstice 1Nonem
Odpornost 32Ω
Nadzor Gumb Da,
Slušalke Blazine Materiala Silikonski
Vrsta Magneta Drugo
Package Seznama Uporabniški Priročnik

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi