Očisti talna obloga preprogo, odstranite bakterije Splošno domov / kuhinja / kopalnica / office, lahko strga brez prahu čiščenje lepljivo mat

€9.33

€13.93

-33 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Dobrodošli V Naši Trgovini

Značilnosti:

* 1. Antibakterijsko lepilo zdravljenje lahko dosežete največjo učinkovitost in učinek.Prilepite vidnih in nevidnih snovi: nečistoče, umazanijo, bakterije, škodljivih snovi, bakterije, itd.

* 2. Zelo lepilo in vodotesna, primerna za vsak vhod, nobenega sledu, po odstranitvi.

* 3. Zmogljiva sesalna zmogljivost, enkratno peeling design.

* 4. Antibakterijsko peeling pad prinaša vse, umazanijo, bakterije, bakterij in škodljivih snovi iz doma.

* 5. Učinkovito in hitro, lahko zajame vse škodljive snovi, ki se v nekaj sekundah.

Specifikacija:

Ime: Odstranljiva brez prahu čiščenje lepljivo ploščico

Teža: 450 G

Dolžina: 45 * 60 CM

Sezname:

30 * Odstranljiva brez prahu čiščenje lepljivo ploščico

Opombe:

1.Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2.Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Sprejemamo naslednje plačilne metode,lahko z uporabo Visa,Western Union,PayPal in tako naprej.če imate problem pri plačilu,prosimo, kontaktirajte z nami.

Prosimo, potrdite svojo NASLOV previdno, ko vam bo, da.

Vse naloge, ki so običajno dobavi isti dan ali naslednji delovni dan po prejemu plačila.Vendar pa v času največje sezone naročila so odposlana v roku 1-3 delovnih dni, da so prejeli razen Počitnice ali več dni zaprta.

Dostava bodo po vsem svetu prek Epacket/China post air mail/UPS/FEDEX/DHL/ EMS.

Vrnitev :

Če element DOA(Dead Prihoda), Kupci Lahko vrnete v 14 Dneh, Smo bo Zamenjal z Novo postavko ko bomo prejeli DOA element.Obrnite se na nas, Preden boste poslali element nazaj.

Garancija :

Vse element, ki Prihaja z Osnovno 3 Mesec Prodajalci Garancijo, če je postavka napako v 3 Mesecu, vam Bomo ponudili zamenjavo brez dodatnih Baterij(vključno ladijski promet pristojbina)Po tem, ko smo Prejme Okvarjenega izdelka.

Če element v Okvari po 3 Mesecu, se Kupci še vedno lahko pošljete nazaj, Bomo v stik z dobaviteljem ali Fabrika za Garancijo.Kupci Morda Morali plačati za Ladijski promet pristojbina Za ponovno pošlje nadomesti element.

Osnovno stanje skladišča:

V kombinaciji z značilnostmi različnih skladišč, različne blaga, teža in velikost, oblikovanje in načrtovanje večplastnih podstrešju platformo polica je postopoma razvila iz enotnega dostopa do multi-funkcionalni dostop, iz ene police kategorije za kombinacijo več polica kategorije, in tako zadovoljili raznovrstne potrebe za skladiščenje e-poslovanja stranke.

Zaradi povpraševanja iz hitro dostavo, poleg oblikovanje hidravlična dvižna ploščad, stran lahko tudi doda, da bi se izognili, ki vplivajo na hitrost dostave v primeru izpada.

Preprečevanje različnih blagovnih znamk iz gibljejo, in oblikujejo posebne škatle za razvrstitev.

Povratne informacije:

Oznake: pes vrata mat, mat v hodniku, vrata mat prostem, pes preprogo, vrata po meri mat, preproga iz gume, preproga na prostem, srčkan preproga, antiskid mat, pes preproga

Vzorec Tipa Trdna
Značilnosti 2 Zaščita
Design Perzijski
Preproga Prodaja Končal Preprogo (kos)
Funkcija Anti-Slip
Ime Bakterije Vrata Mat
Specifikacija 45X60cm
Funkcije 1 Odstranite bakterije
Tip 1 Lahko potegnil
Uporaba Nadstropje
Slog Sodobno
vzorec TISKANE
Material Gume
Tip 2 Prilepite
Starostna Skupina Odrasli
Številka Modela JJ200705
Tehnika Stroj, Ki

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi