Smole Družino Figurice za Dom Dekor Dodatki Morden Ustvarjalne Športni znak Bar Doma dekoracijo Obrti Darilo za Prijatelje

€13.92

€19.89

-30 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis Izdelka

Družina Figurice za Dom Dekor Dodatki Morden Ustvarjalne Športni znak dekoracijo smolo slika Domov dekoracijo Obrti Darilo za Prijatelje Velikost : Kot slike Itelm Ime : Glasba znak dekoracijo Doma dekor Bar, Če je blago poškodovano med prevozom, se nemudoma obrnite na nas po prejemu blaga in slikala, bomo povračilo ali poslati blaga za vas.Hvala!

Obvestilo

1.Ročno merjenje, prosimo, dovolite 1~3 cm, napaka. 2.Barva razlika je neizogibno zaradi zaslon ali svetlobi, itd. 3.Če ste ruskega kupca,Zaradi prilagajanja ruske Federacije poštnih politike, kupca ime mora biti napolnjena s polno ime, da bi dobili pickup.

Plačilo

1.Če imate kakršna koli vprašanja o plačilu, prosimo, da nas kontaktirate. 2.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova .Plačila je treba opraviti v roku 3 dni. 3.Zaščititi svoje interese,bo tvoje plačilo začasno ki jih Alibaba,in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

Pošiljko in Davčne

1.Večina postavk wouid poslani witnin 1~7 delovnih dni po tem, ko prejme plačilo. 2.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov,kupci so odgovorni za carine.

Povratne informacije

1.Spoštovani kupci, smo pošten prodajalec na www.atticus.si, če prosilec izpolnjuje naše izdelke in storitve, prosim, pustite nas 5 star povratne informacije .Vaše priznanje je za nas zelo pomembno. 2.Prosim stik z nami po pustite nam sporočilo pred odhodom koli 1 ali 2 ocen, negativne povratne informacije, in bomo potrudili, da odpravite težave.

Oznake: moški družinski figurice, Bar Pohištvo, dekor sova, BAR, starinsko doma bar pohištvo, lego prijatelji za dekle villa, dodatek bar, prijatelj, opremo doma, figurice za notranje zadeve

Tema ljudje
Funkcija 4 TV omara za dekoracijo
Funkcija 3 Namizno Dekoracijo
Dropshipping Na voljo
Funkcija 6 doma dekor dodatki
Material Smole
Funkcija 8 športni značaj dekoracijo
Slog Retro in Nostalgičen/Staro Pohištvo
Funkcija 2 Doma Dekoracijo
Funkcija 1 Doma dekoracijo obrti
Funkcija 5 Vina Kabineta, Dekoracijo
Funkcija 7 figurice za dom dekor

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi