Avto zadnji brisalec rezilo nazaj okno brisalci za MG MG6 (2011-) Zadaj brisalci velikost: 14" (350 mm)

€6.78

€8.27

-18 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis izdelka: MG MG6 (2011-2015)

VELIKOST:14 "(350 mm) za Zadnje okno

Opomba: Če vaš metlice velikost je diffrent z našo omenjeno; Prosimo opomba z da.

Ker izvora in letniku avtomobila je drugačen, brisalci sloge in velikosti se lahko razlikujejo.Prosimo, poskrbite, da boste nakup brisalci sloge in velikosti.

Mednarodni weper velikost:

Podrobnosti o izdelku:

Nasveti:

1. Čiščenje vetrobranskega stekla pred zamenjavo, kot so tuji organ, na vetrobransko steklo, brisalci lahko pojavijo pritrjena na vodo znamk.

2, v primeru, če je nenavaden zvok ali premagati nove metlice oprema, splošno stekla in metlice roko kota ne ujema, se običajno imenuje mojster garaži pod kotom, ki je nekoliko dvignite brisalec roko se lahko odstrani.

3, in vetrobranskega stekla s sajami, je glavni vzrok za zamegljen brisalci stekla, morda zato, ker obstajajo restavracije in hlape v bližini vira svojega parkirnega prostora, ali za dalj dež avtomobilskih izpušnih plinov in prahu oprijem.Zato, veliko kolesarjev, mislim, da brisalci strganje jasno je metlice slabo, v resnici porabil veliko časa za tako dolgo, kot je olje, detergent (detergent) in pranje brisalec tesnila, stanje se bo zelo izboljšalo.Upoštevajte, da ne bo preveč težko, ko čiščenje trakovi, namočeno v detergentom in ga previdno obrišite z mehko krpo trak rezilo, nato sperite z vodo, pa meni, da občutek gladka in hairless.

4, priporočamo, da si redno preverjajte, ne vplivajo na vidnem ni jasno, zaradi dežja in strganje varnostno tveganje.

5, v normalnih okoliščinah, je stekla doba je približno 1 leto, če je bilo vreme še posebej slabo, kot so temperatura in visoka UV intenzivnost, življenje skrajša.

6, metlice tesnila ne le, da so dovolj elastičnost, žilavost in anti-aging lastnosti, kot tudi mazalna za površinski premaz.To je ta plast prevleke le, da brisalci na steklu brez težav.Po mazalna premaz nosi proč, brisalci proizvajajo tudi nenavaden zvok in premagal pojav, potem morate zamenjati trak.Če ne čakati na to, da zamenjajo tesnila so bili zdrobljen, brisalci bodo neposredno podlago žice ali nosilec za steklo, to bo nič stekla spredaj stojnicah, več slabega kot dobrega.

7, brisalci ne more nadomestiti Čiščenje krpo za čiščenje vetrobranskega stekla, vendar uporabite samo, kadar je to potrebno.Če je priključen na veliko prahu na steklo, ni najboljša brisalci strganje, če želite biti prepričani, da strganje vode, posebno pozornost pa ne pustite, suha strganje stekla, metlice brisalcev so lahko poškodujejo.

Navodila za namestitev:

1. Postavite majhno pokrivalo original zadnji brisalec roko obrnil navzgor, 8 do 10 s ključem odvijte matico.

2. Nežno pretresite, da se žena po metlice roko, zadnji brisalec roko prvo ženo odstrani.

3. bo mount nov zadnji brisalec roko poravnavo montaža klinov, nato pa pospravil.

4. Pritrdilne matice.

5. Majhen klobuk prekrit.ok!

6. Če si želite spremeniti zadnji brisalec, zadnji brisalec bo odstranite stare metlice roko neposredno potem, ko namestite nov zadnji brisalec.

Oznake: mg zs, mg zr, 350 mg, 16 diamantno rezilo, avto mg tf, avto mg6, bombaž vratu vzglavnik, mg3, hrbtenice podporo blazine, mg5

MG MG 6-Leto 2011
Ime Modela R-W
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Velikost 14" (350mm)
Za Vozila Znamke/Modela MG
Element Teža 0.4kg
Posebne Funkcije čist okno
Element Širina 1.5cm
Modela Avtomobila za MG MG6 (2011-2015)
MG Model MG 6
Zunanje Testiranje Certificiranje ISO9001
Postavka Višina 2.5cm
Vrsta Materiala Posebna Plastika, Železo In Gume

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi